Mahtavat tulokset Ekerillä

“Henkilökunnan energiataso on noussut ja heidän asenteensa on aikaisempaa myönteisempi. On mukava nähdä, että he voivat paremmin ja koska he ovat tyytyväisempiä itseensä myös kaikki muu on helpompaa, mukaan lukien työ. Useat työntekijät ovat ilmaisseet kiitollisuutensa, että heillä on mahdollisuus osallistua ohjelmaan työajalla. Voin ehdottomasti suositella C4B-ohjelmaa muille yrityksille!”

Mikael Junell, talouspäällikkö

“Normaali iltapäiväväsymys on kadonnut, nyt jaksan koko työpäivän ajan. Jos vertaan vointiani ennen ja jälkeen C4B:n, niin se on kuin yö ja päivä. Minulla on ihan uusi näkökulma elämään. Olen paljon pirteämpi ja iloisempi, nukun paremmin ja jaksan enemmän. On ollut luksusta saada osallistua tähän työajalla!”

Christina Ström, siivooja

“Olen pudottanut tähän mennessä 17,4 kg. Nyt jaksan vihdoin tehdä myös asioita, kun tulen iltaisin kotiin. Se että olen pirteämpi vapaa-aikana pitää minut paremmalla tuulella ihan yleisesti. Se vaikuttaa kaikkiin elämäni osa-alueisiin.”

Roger Backlund, varastotyöntekijä

“Oma suurin saavutukseni on, että olen pystynyt lopettamaan verenpainelääkkeiden käytön. Ryhmässä on ollut myös erittäin hyvä yhteishenki ja olemme tukeneet toisiamme ja jakaneet ideoita, reseptejä ja vinkkejä. Tuntuu hyvälle, että Ekeri ajattelee työntekijöidensä terveyttä.”

Peter Karlsson, asentaja

“Meistä on tullut hyvin läheisiä ja meillä on ollut tosi hauskaa. En ole varmaan koskaan nauranut yhtä paljon kuin nyt. Ensimmäiset kaksi viikkoa olivat toki raskaita, mutta jo alussa huomasin, että energia lisääntyy. Olen kärsinyt vatsakivuista koko elämäni, mutta C4B:n myötä ne ovat lähes hävinneet.”

Marja Häggman, tavarantoimitukset

“Painonpudotus on helpottanut fyysisen työni tekemistä. Ihan kuin selästä olisi lähtenyt pois painava reppu. Ilman ryhmän tukea en olisi selvinnyt siitä!”

Solveig Nylund, asentaja

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.