Ekeris dramatiska resultat

“Personalens energinivåer har stigit och de har en positivare attityd nu än innan. Det är roligt att se att de mår bättre, och eftersom de är mer tillfreds med sig själva blir också annat lättare, inklusive jobbet. Flera av deltagarna har uttryckt sin uppskattning över möjligheten att delta i programmet under arbetstid. Jag kan utan tvekan rekommendera C4B till andra företag!”

Mikael Junell, ekonomichef

“Den vanliga eftermiddagströttheten har försvunnit, nu orkar jag hela arbetsdagen. Om jag jämför mitt mående innan och efter C4B så är det som natt och dag. Jag har en helt ny syn livet. Jag är mycket piggare och gladare, jag sover bättre och orkar mer. Det har varit en lyx att få göra det här under arbetstid!”

Christina Ström, städerska

“Hittills har jag gått ner 17,4 kg. Nu orkar jag äntligen göra saker när jag kommer hem på kvällarna. Att jag är piggare på fritiden gör också att humöret överlag är bättre. Det påverkar alla delar av mitt liv.”

Roger Backlund, lagerarbetare

“Den största vinsten för mig är att jag kunnat sluta med min blodtrycksmedicin. Vi har också haft väldigt bra sammanhållning i gruppen genom att vi stöttat varandra och delat med oss av idéer, recept och tips. Det känns bra att Ekeri tänker på sina anställdas hälsa.”

Peter Karlsson, montör

“Vi har kommit varandra så nära och haft så roligt. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som nu. Visst var de första två veckorna tuffa, men redan från början märkte jag att energin steg. Jag har haft ont i magen hela mitt liv men genom C4B har det så gott som försvunnit.”

Marja Häggman, leveransansvarig

“Viktnedgången har gjort mitt fysiska arbete lättare. Det är som en tung ryggsäck jag slipper bära. Utan stödet från gruppen hade jag inte klarat det!”

Solveig Nylund, montör

Kontakta oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.