coach image coach image

Heippa, olen Tanja,
Cambridge Neuvojasi

Tanja Niemelä

041-4308396

tannu.cambridge@gmail.com

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Koulutustaso

Sertifioitu Neuvoja

Älä odota, aloita tänään

Hei,
olen Tanja, Cambridge neuvoja Rovaniemeltä! Olen iloinen ja helposti lähestyttävä alkuperäinen pohjoisen tyttö. Olen laihduttanut Cambridgen avulla jo 9 v. sitten ja hämmästyin miten nopeasti yleinen turvotus ja lopulta halutut kilotkin sai kyytiä. Ystävän onnistumisen (-22kg) innoittamana itse löysin tiedon valmennuksesta. 

Syksyllä -21 liikuntaneuvojan ja personal trainerin opinnot olivat loppusuoralla ja mietin miten itse sain motivaation liikkumiseen ja ajatus Cambridge neuvojasta tuli kristallin kirkkaana mieleen. Eli loistava tapa saada nopeasti tuloksia ja motivoimaan itsensä laihtumisen myötä myös liikkumaan.

Vuosina 2020-2021 olen käynyt liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi. Vielä annoin pikkurillin alalle ja se vei kai koko käden. Täydennän yllä mainittua koulutusta ravintovalmentajaksi, josta valmistun 09/22.

Minulta saat aidon kannustuksen onnistumiseen ja avaimia karisseiden kilojen pois pysymiseksi! Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä minuun, käännetään yhdessä uusi sivu kohti parempaa 🙂

Cambridge-neuvojasi, Tanja