coach image coach image

Heippa, olen Elina,
Cambridge Valmentajasi

Elina Ahvamaa

0405273667

elina.ahvamaa@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi Pois

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen Cambridge Valmentaja Elina, kotoisin Turusta mutta kesän 2023 aikana naantalilaistunut. Cambridge Ohjelma tuli elämääni vuonna 2011, jolloin laihdutin 30 kiloa noin 8kk:n aikana samalla muokaten omaa ajatusmaailmaani liittyen syömiseen ja liikkumiseen. Olin aina ollut liikunnallinen, mutta kilojen karistessa, liikunnan riemu tuli oikeasti ja pysyvästi elämääni. Enää en liikkunut syödäkseni, vaan liikuin elääkseni, jaksaakseni ja voidakseni hyvin. Samoin suhde syömiseen muuttui, kun oivalsin että terveellinen, monipuolinen ja kevyt ruokavalio ovat avain parempaan hyvinvointiin, vaakaa tuijottamatta. 

Oman laihdutuskokemukseni myötä aloitin valmentajana keväällä 2013 ja tein siitä itselleni kokopäivätyön valmentaen viiden vuoden ajan useita satoja asiakkaita laihduttamaan satoja kiloja. Valmentajana minulle oli tärkeää elää itse opettamieni arvojen mukaisesti, joten nuo pudotetut 30 liikakiloa ovat olleet pysyvästi poissa.

Vuonna 2018 elämäntilanteeni muutos vaikutti päätökseeni lopettaa Cambridge valmentajan työt ja siirryin muihin töihin. Kuitenkin tätä sivuraidetta kesti vain kolmisen vuotta, kunnes yrittäjyys ja valmentajuus alkoivat hiipiä takaisin mieleeni. Valmentajan työ on niin antoisaa, kun saan jakaa asiakkaitteni onnistumiset ja oivallukset heidän kanssaan.

Nyt olen taas oikealla tiellä, yrittäjänä ja Cambridge Valmentajana auttaakseni Sinuakin löytämään oman hyvinvointisi avaimet. Tällä hetkellä teen etävalmennusta, joten ota rohkeasti yhteyttä mistä tahansa päin Suomea ja aloita oma muutos matkasi kanssani ❤️

Onnistujat


before
after

Matias Salminen

"Aloitin ensimmäisen laihdutusmatkani vuonna 2018. Silloin laihdutus meni hyvin, mutta tapahtumat elämässäni työnsivät minut pois niistä kaikista opituista asioista painoni…"

Lue lisää