coach image coach image

Heippa, olen Mari,
Cambridge Valmentajasi.

Mari Hakomäki

0405055435

mari.hakomaki@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

10 pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Tervetuloa kevyempään elämään!

Olin kärsinyt jo kauan vuosi vuodelta kertyneiden kilojeni kanssa. Vaatteet kipsahtivat kaapissa ”makkarankuoreksi”. Paino, verenpaineet ja kolesterolit huitelivat pilvissä.  Yritin laihduttaa itse liikuntaa lisäämällä ja kokeilin kaikenlaisia diettejä tuloksetta ja tuskastuin. Sitten ystävä aloitti Cambridgen ja laihdutti ohjelmalla 10 kiloa ja ihailin hänen laihtumistaan. En kuitenkaan uskonut, että ohjelma toimisi omalla kohdallani. Kun ystävän kilot vuoden päästäkin olivat vielä poissa, mietin, että mikä on minun tekosyy, etten edes kokeilisi.

Varasin itsekin ajan ja pari kertaa siirsin sitä eteenpäin, kunnes lopulta aloitin ja sain kevään 2021 aikana valmentajan ja toimivan ohjelman avulla pudotettua 12 kiloa. Tämä erosi muihin laihdutusmenetelmiin siinä, että se oli helppo aloittaa eikä tarvinnut olla ”kattilat kaulassa” kokoajan ja valmentajalta sain erittäin hyvän tuen laihdutukseen. Yksin en olisi saanut tuloksia. Vakuutuin ohjelmasta niin, että nyt autan päivittäin asiakkaita laihtumaan, tuen haasteissa ja iloitsen onnistumisista.

Tällä ohjelmalla kilot alkavat ohjeitani noudattamalla tippua ripeästi ja motivaatio pysyy siksi hyvin yllä. Varaa aika aloitusvalmennukseen yksin, kaverin kanssa tai kokoa ryhmä esim. työ- tai harrastusporukasta. Valmennan myös etänä.

Jos vielä kuitenkin mietit niin varaa maksuton tutustumisaika, niin kerron sinulle lisää. Voit myös soittaa, laittaa tekstiviestiä tai sähköpostia, jos on kysymyksiä. Mahdollista on myös pelkkien tuotteiden ostaminen, laita silloin etukäteen viestiä tulostasi, niin tiedän olla paikalla.

Varaa aika jo tänään!

Vi lyckades!


before
after

Riitta Ahlqvist

"Tässä ohjelmassa ei ole tarvinnut paljon miettiä ruoan laittoa tai annosten koostamista ja näkyviä tuloksia tullut nopeasti."

Läs mer
before
after

Aila Laine

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Huoli omasta terveydestä, mm. veren sokeriarvot olivat koholla ja alkava diabetes. Yleinen jaksamattomuus myös vaivasi,…"

Läs mer
before
after

Taru Ihanamäki

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Terveydelliset syyt, verenpainetauti ja sukurasitteena diabeteksen uhka, oma jaksaminen  ja kiristävät vaatteet. Millaisena koit Cambridge…"

Läs mer