Vi lyckades!

Aila Laine

Namn: Aila Laine

Startvikt: 102kg

Nuvarande vikt: 77kg

Supporter: Mari Hakomäki

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Huoli omasta terveydestä, mm. veren sokeriarvot olivat koholla ja alkava diabetes. Yleinen jaksamattomuus myös vaivasi, en jaksanut tehdä juuri mitään.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Helppona. Ohjeet olivat selkeitä ja helppoja noudattaa ja sai syödä hyviä aterioita. Oli motivoivaa, kun paino putosi niin hyvin.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

En ole laihduttanut aiemmin, koska ei ole ollut tarvetta.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Veren sokeriarvot ovat nyt normaalit. Jaksan nyt paremmin liikkua ja käyn päivittäin kävelyllä, kun ennen jopa ihan lähellä olevaan lähikauppaan kävely oli haastavaa. Myös lastenlasten kanssa leikkiminen nyt on helpompaa. Nyt mahtuu jopa M-kokoiset vaatteet, kun ennen käytin XXL-kokoa.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Voi ostaa juuri niitä vaatteita, jotka miellyttävät, sen sijaan että joutuisi tyytymään niihin, jotka mahtuvat päälle. Ei ole tarvinnut aloittaa lääkitystä diabetekseen. Myös mieleala on parantunut.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Luulin, että kun on kilpirauhasen vajaatoiminta, niin ei pysty laihtumaan. Yllätyin, kuinka helppoa se kuitenkin oli tällä ohjelmalla.

Onneksi muutin Vaasaan, koska ihanalla naapurillani on ihana tyttö, joka on Cambridge Valmentaja. Koko elämäni on muuttunut. Kiitokset Marille hyvästä valmennuksesta ja suosittelen tätä vahvasti kaikille!

Tillbaka