coach image coach image

Heippa, olen Annika,
Cambridge Valmentajasi

Annika Rantala

050-5469907

annika.rantala@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen Annika, helposti lähestyttävä, huumorintajuinen ja kannustava Cambridge-valmentaja Kauhavalta. Jos etsit turvallista ja tehokasta tapaa laihduttamiseen ja painonhallintaan niin voin lämpimästi suositella Cambridge-ohjelmaa; se todellakin toimii!

Olen itsekin pudottanut ja hallinnut painoa ohjelman avulla. Päätyönäni teen sairaanhoitajan hommia, mutta oman onnistumisen innoittamana päätin lähteä sparraamaan myös muita laihduttajia. Ensin kouluttauduin neuvojaksi, sitten ohjaajaksi ja lopulta sertifioiduksi valmentajaksi. 

Cambridge-ohjelmaa on helppo toteuttaa ja lupaan kulkea vierelläsi ohjaten, opettaen ja tsempaten koko matkasi ajan. Kun päätät aloittaa muutoksen kohti terveempää elämää, niin voit varata ajan suoraan ajanvarauskalenterista, laittaa viestiä tai soittaa, mikä itsellesi parhaalta tavalta tuntuu. Täällä olen, valmiina auttamaan! 🙂 

Vi lyckades!


before
after

Marjo Lagerstedt

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kyllästyminen omaan oloon ja peilikuvaan. Eräs iso syy oli myös se, että suvussa paljon diabetesta…"

Läs mer
before
after

Katariina Koivisto

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olin jo pitkään tuntenut oloni turpeaksi ja väsyneeksi enkä kokenut olevani “omissa nahoissani”. Yritin edellisen…"

Läs mer