Vi lyckades!

Marjo Lagerstedt

Namn: Marjo Lagerstedt

Startvikt: 79kg

Nuvarande vikt: 67kg

Supporter: Annika Rantala

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Kyllästyminen omaan oloon ja peilikuvaan. Eräs iso syy oli myös se, että suvussa paljon diabetesta ja verenpainetautia, pelotti jos itsekin niihin sairastuu.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?    

Todella helppoa ja palkitsevaa. Valmentajan tuki erittäin tärkeää, omin keinoin kaikki olisi ollut epävarmempaa.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Kaikki on ollut paljon selkeämpää, koska ohjeita helppo noudattaa ja sain yhdessä valmentajan tuella opetella terveellistä syömistä. Ei tarvitse yksin pähkäillä ja kamppailla.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Liikkuminen on lisääntynyt hurjasti, olo on energinen. Myös vaatteet istuu kivasti päälle ja siitä tulee hyvä mieli.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Sohvaperunasta on kuoriutunut aktiivinen liikkuja. Sipsit ja suklaat ovat jääneet kaupanhyllylle, niitä ei tarvitse enää ostaa kaappeihin houkutuksiksi. Terveellinen syöminen tulee nykyään automaattisesti. Tietysti välillä syön vähän vapaammin ja osaan nauttia niistä hetkistä ilman minkäänlaista syyllisyydentuntoa, eli suhde ruokaan muuttunut parempaan suuntaan.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Yllätyin miten hyvänmakuisia tuotteet ovat. Oli mukava huomata, että myös juhlat ja lomareissut saatiin kivasti sisällytettyä laihdutusmatkalle niin, että sai myös nautiskella niistä, tärkeintä onkin palata ajoissa ruotuun.

Olen asiakaspalvelutyössä ja lähes päivittäin saanut heiltä positiivista palautetta hoikistumisesta, sekin innosti osaltaan jatkamaan. Suosittelen vahvasti Cambridgea kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta, tämä todellakin toimii!

Annika on valmentajana helposti lähestyttävä, kannustava ja hänelle voi aina soittaa ja mennä käymään vaikkapa vain tuoteostoksilla pyörähtämään.

Kiitos <3

Tillbaka