PEKKA

Laihdutushommat hanskassa

Kuka Pekka on?


Pekka on tavallinen suomalainen mies. Hän oli kerran huippukunnossa, mutta stressaava elämäntapa ja epäsäännölliset ruokatottumukset aiheuttivat painonnousua. Ylipainon ohella tuli paljon huolta. Koska Pekka on stereotyyppinen mies, hän ei ole koskaan aikaisemmin miettinyt, että joku voi auttaa häntä liikakilojen kanssa.

Kun Pekka törmäsi The 1:1-dieettiin, hänen mieleensä juolahti ajatus, että hänen oli aika ottaa itseään niskasta kiinni. Siis oikeasti. Hän tietää, että itsekurissa on tekemistä ja että hän tarvitsee jonkun tuuppaamaan itseään. Pekka on aina ollut nopea käännöksissään – kun sille päälle on sattunut. Miksi ei aloittaisi heti? Tarvitsi vain varata aika tapaamiseen tulevan valmentajansa kanssa!

Pekka epäili tietysti sitä, olisiko The 1:1-dieetti mitään muuta kuin myyttinen pussikuuri. Dieetin aikana hän huomasi, että ohjelma on paljon enemmän kuin pelkkä pussi. Kävi ilmi, että ateriankorvikkeet olivat vain osa menestyksen reseptiä. Hänen helpotuksekseen hän huomasi myös, että ohjelma ei muuttanut hänen arkeaan merkittävästi, paitsi että hän menetti ylipainonsa ja alkoi voida paremmin. Yhtäkkiä Pekka palautti hehkunsa.

Pekka teki muutoksen, tee sinäkin!

Pekan comeback

Tässä minisarjassa saat seurata Pekan matkaa laihduttajana. 
Tulet takuulla yllättymään! Seuraa otoksia Pekan arjesta matkalla kohti huippukuntoa! Pekka tekee comebackin!

Arvonta

Niin Pekan kuin muidenkin laihduttajien elämässä senttimetreillä on merkitystä. Mikä on sinun lukusi? Käy kommentoimassa Facebook -sivullamme olevaan julkaisuun ja olet mukana Detxo -kuurin arvonnassa.

Osallistu arvontaan meidän Facebook -sivulla