Esa Tikkanen on kaikkien tuntema NHL-legenda, jolla on vyöllään huimat 877 runkosarja- ja 186 playoff-ottelua. Stanley Cupin Tiki on voittanut viisi kertaa. Tiki on ainoana suomalaisena onnistunut nappaaamaan himoitun Stanley Cup-sormuksen itselleen kahdessa eri joukkueessa; Edmonton Oilersissa (1985, 1987, 1988, 1990) ja New York Rangersissa (1994).

Vuodet eivät kuitenkaan kohtele armeliaasti kirkkaintakaan tähteä. 50-vuoden ikään ehtiesssään mestarin paino oli noussut 118 kiloon ja verenpaine huiteli taivaissa. Vanha polvivammakin ärtyi ylipainon seurauksena niin kivuliaaksi, että se alkoi rajoittamaan arkielämän toimia. Aiemmin niin aktiivisen ja touhukkaan Esan vireystila oli muutenkin alkanut huolestuttavasti laskea.

Syksyllä 2015 Tiki sai mahdollisuuden Cambridge Ohjelman aloittamiseen valmentajana toimineen Annikan valvovan silmän alaisuudessa. Tulokset näkyivät nopeasti. Paino alkoi laskea heti ensimmäisen viikon aikana ja miehen vireys ja toimeliaisuus palasivat ennalleen jo muutaman päivän jälkeen.

Kymmenen viikon Cambridge Ohjelman jälkeen Tikin paino putosi kaikkiaan 18 kiloa ja verenpaine palasi viitearvoihin. Polvivaivatkin katosivat kilojen mukana ja särkylääkkeiden syönti loppui kokonaan.

Tiki haluaa kannustaa omien kokokemustensa perusteella erityisesti miehiä kiinnittämään huomiota painoonsa sekä omaan terveyteensä ja hyvinvointiinsa. Matka kevyempään elämään on helpompi kuin arvaatkaan.

NÄIN SE SUJUU

Jätä yhteystietosi ja oman alueesi valmentaja ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös etsiä valmentajasi tästä.

Tapaat henkilökohtaisen valmentajasi. Kartoitatte tilanteesi ja laihdutusohjelma räätälöidään juuri sinun elämääsi sopivaksi.

Cambridge Ohjelman aloitus.

Valmentajan seurantakäynti ensimmäisen viikon jälkeen ja aina maksimissaan 3 viikon välein.

Vaiheittain normaaliin ruokavalioon siirtymistä tasojen 1-5 mukaan.

Kymmenen viikon jälkeen tilanteen uudelleenarviointi.

Esa Tikkanen on entinen NHL-tähti. Stanley Cup -sormuksia riittää yhden käden jokaiseen sormeen. Se on uskomaton saavutus. Esa on karismaattinen ja värikäs persoona, jääkiekon suuri ikoni.

Kymppi Pois! Esa Tikkanen – Teaser
Esa – Jakso 1 – Valmentajatapaaminen
Esa – Jakso 2 – Cambridgeohjelman aloitus
Esa – Jakso 3 – Viikko takana
Esa – Jakso 4 – 3 viikkoa takana
ESA – Jakso 5 – 4 viikkoa takana
Esa – Jakso 6 – 7 viikkoa takana
Esa – Jakso 7 – 10 viikkoa takana

Yhdessä henkilökohtaisen valmentajan tukemana tuloksiin.

Lähde mukaan uuteen elämäntapaan. Paitsi että Cambridge Ohjelman aikana paino putoaa reilusti, henkilökohtainen vireystaso nousee ja kokonaisvaltainen kehon tervehtyminen alkaa. Opit painonhallinnan eri osat jo laihdutuksen aikana. Cambridge Ohjelman avulla laihdut noin kilon viikossa. Oman kymppisi poistat jo parissa kuukaudessa.


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIHIN MINÄ HEKILÖKOHTAISTA VALMENTAJAA TARVITSEN?
Yksin voi myös laihduttaa, mutta tuen ja neuvojen saaminen siivittää tunnetusti parempiin tuloksiin. Omaan valmentajaan voi olla lähes milloin tahansa yhteydessä, kun mieltä askarruttaa erinäiset kysymykset. Myös silloinkin kun tuntuu, että oma usko tekemiseen ei riitä.

ONKO TÄMÄ HUMPUUKIA?
Maailmalla on tuhansia Cambridge Ohjelman läpivieneitä onnistujia, Suomessa satoja, ja tarina jatkuu. Jokainen valmentaja on itse entinen laihduttaja, joten he tietävät, mistä kaikesta laihduttamisessa on kyse.

ONKO MINUSTA LAIHDUTTAJAKSI?
Pääsosin kaikki onnistuvat. Toiset ensimmäisellä kerralla, jotkut kolmannella yrittämällä. Jos sinulla on motiivi laihduttaa, olet todennäköinen voittaja. Jos terveydentilassasi on riskejä, ne käydään yhdessä valmentajan kanssa läpi ja tarvittaessa lääkäri käy terveyslomakkeesi läpi.

ONKO CAMBRIDGE OHJELMA TURVALLINEN?
On. Erittäin. Terveyskartoituksessa käydään läpi yhdessä valmentajan kanssa laihduttajan terveydentila ja sairaudet. Cambridge Ohjelman lääkäri vastaa tarvittaessa terveyttäsi ja laihdutustasi koskeviin kysymyksiin..

ONKO TÄMÄ KALLISTA?
Onko terveellinen ruoka kallista? Ohjelman alussa ravinnoksi nautittavat niukkaenergiset Cambridge-ravintotuotteet ovat melko edullista ja hintatasoltaan verrattavissa normaaliin ruokaan. Aterioiden energiat on puristettu minimiin, mutta ne ovat kuitenkin maukkaita ja tehokkaita.

TEHDÄÄN LAIHDUTUSMATKASI YHDESSÄ.
Ota meihin yhteyttä, sinua palvelee ihminen