USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIHIN MINÄ MUKA TARVITSEN HENKILÖKOHTAISTA VALMENTAJAA?

Yksin voi myös laihduttaa, mutta tuen ja neuvojen saaminen siivittää varmemmin haluttuihin päämääriin. Cambridge Ohjelmassa voit olla omaan valmentajaasi yhteydessä lähes milloin tahansa, kun mieltä askarruttaa erinäiset kysymykset. Valmentajan tuki on äärimmäisen tärkeää silloin, kun tuntuu, että oma usko laihduttamiseen on koetuksella.

ONKO OHJELMA HUMPUUKKIA?

Maailmalla on miljoonia Cambridge Ohjelman läpivieneitä onnistujia. Suomessakin useita kymmeniä tuhansia ja päivä päivältä heitä on enemmän. Moni Cambridge Valmentaja on entinen laihduttaja, joten he tietävät, mistä kaikesta Cambridge laihduttamisessa on kyse.

ONNISTUNKO MINÄ LAIHDUTTAMISESSA?

Lähes kaikki onnistuvat. Toiset ensimmäisellä kerralla, jotkut kolmannella yrittämällä. Jos sinulla on asennetta, olet todennäköinen voittaja. Jos terveydentilassasi on riskejä, ne käydään valmentajan kanssa läpi. Tarvittaessa lääkärimme vastaa kysymyksiisi.

ONKO CAMBRIDGE OHJEMA TURVALLINEN?

On. Erittäin turvallinen. Alustavassa terveyskartoituksessa käydään valmentajan kanssa läpi laihduttajan terveydentila ja sairaudet. Cambridge Ohjelman lääkäri vastaa tarvittaessa terveyttä ja laihdutusta koskeviin kysymyksiin.

OLENKO RIITTÄVÄN YLIPAINOINEN TÄHÄN OHJELMAAN?

Emme vaadi jättimäistä ylipainoa ohjelman toteuttamiseksi. Jo parin kilon makkara voi olla sinulle rasite. Sekin saadaan sulamaan.

ONKO HURJA PAINONPUDOTUS TERVEELLISTÄ?

On. Ylipainon kantaminen ei ole kaikille terveysuhka, mutta se käy jokaisen nivelille. Kevyemmällä kropalla elämä on kevyempää. Hoikkana nautit ihan yhtä lailla kuin nytkin.

KUINKA KAUAN OHJLEMAA KESTÄÄ?

Ylipainosta riippuen viikossa lähtee noin kilosta puoleentoista. Pääsääntöisesti kymmenessä viikossa saa sulateltua 15 kiloa. Pienemmän ylipainon poistaa lyhyemmässä ajassa.

MIKSI EN LAIHDUTTAISI YKSIN?

Toki jokainen voi laihduttaa yksinkin, mutta onnistumisen ilokin tuplaantuu, kun sen jakaa valmentaja ja kokonainen laihduttajien yhteisö.

MIHIN MINÄ MITÄÄN OHJELMAA TARVITSEN?

Jokainen tarvitsee ohjelmaa tavoitteen saavuttamiseksi. Laihtumisen lisäksi tulet huomaamaan monta muutakin hienoa asiaa, joita ohjelma sinulle tuo. Opit paitsi itsestäsi myös ruoasta ja ympärillä olevasta maailmasta.