Aloita kevyempi elämä

Cambridge Ohjelman avulla voit pudottaa painoasi tuloksekkaasti, olit sitten joko reilusti ylipainoinen tai muutaman ylimääräisen kilon kerännyt henkilö. Laihdutuksen aikana opit ruokailemaan oikein ja säännöllisesti, mikä auttaa sinua hallitsemaan painoasi myöhemmin.

Cambridge Ohjelman aikana huomaat, että vireystasosi nousee aivan uudella tasolle ja kokonaisvaltainen kehon – ja jopa mielen – tervehtyminen alkaa. Ohjelman avulla painosi putoaa noin 1,2 – 2 kg viikossa henkilöstä, tavoitteesta ja henkilökohtaisesta ohjelmasta riippuen.

Elämäntaparemontin alkumatkalla et ole yksin. Laihduttajana saat tärkeää tukea ja arvokkaita neuvoja omalta henkilökohtaiselta Cambridge valmentajaltasi.

Tee näin

1. Jätä yhteystietosi tästä niin alueesi Cambridge valmentaja ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös tutustua alueesi valmentajiin tästä.
2. Tapaat henkilökohtaisen valmentajasi. Kartoitatte yhdessä tilanteesi ja määrittelette sinulle sopivan tavoitteen. Valmentajasi räätälöi Cambridge Ohjelman juuri sinulle ja elämäntilanteellesi sopivaksi.
3. Aloitat Cambridge Ohjelman.
4. Ensimmäisen viikon jälkeen valmentajan seurantakäynti. Seuraavaat tapaamiset maksimissaan kolmen viikon välein.
5. Siirryt normaaliin ruokavalioon vaiheittain tasojen 1-6 mukaan.
6. Tavoitteesi täytyttyä nautit kokonaan oikeasta lautasmallin ruokavaliosta.

Usein rikollisen rooleja näyttelevä Jarmo osaa yllättää. Monikaan ei tiedä, että hän myös taitava laulaja. Tällä hetkellä hän harjoittelee vaativaa John The Babtist-oratoriota varten, jossa hänellä on päärooli Kuningas Herodeksena.

Tuleva rooli ja laihduttaminen tuo mukanaan myös haasteita. Jarmon rooli vaatii Jarmolle istuvan rooliasun. Mutta miten puvustaja voi tehdä rooliasua 112 kg painavan Jarmon mittojen mukaan, kun Jarmo laihtuu laihtumistaan. Puvustaja ja Jarmo päättävät ottaa sopivan mitoituksen rooliasun valmistusta varten Jarmon vanhoista vaatteista, joita hän käytti painaessaan 92 kg. Nyt alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan!

EPISODI 1
Jarmon laihdutuspäätös
EPISODI 2
Valmentajan ohjeet
EPISODI 3
Lihaa,kalaa ja kasviksia
EPISODI 4
Maittavat annokset
EPISODI 5
20 kiloa poissa