Onnistuimme!

Timo Yrttiaho

Nimi: Timo Yrttiaho

Ennen: 142kg

Nyt: 125kg

Sparraaja: Minna Yrttiaho

Suosittelen lämpimästi Cambridgen ohjelmia muillekin sitä harkitseville.

Minulla on aina ollut ylipainoa ja herkuttelu sekä sokerikoukku kasvattivat lisää ylipainoa sekä olin herkkupeppu. Ylipaino vaikeutti elämääni ja jaksamista. Hermot ei kestänyt, kun ei vaatteet kaapista mahtuneet enää päälle ja kaupastakaan ei tahtonut löytää enää sopivia vaatteita.
Hengästyin helposti. Alkoi kolottaa niveliä. Vaakassa numerot suureni koko ajan ja se ahdisti.

Yritin laihduttaa monin keinoin ja olin aiemmin joskus 10-v sitten laihduttanut Cambridgella ja sillä onnistuin ja painoni pysyikin vuosia pois ja hallinnassa, jotenka paluu Cambridgen ohjelmalle kutkutteli mielessä ja päätin, että palaan sinne, kun muut keinot eivät toimineet.

Mutta kyllähän se ohjelman kalleus hiukan mietitytti aloittamista, kuitenkin mietittyäni asioita, niin tämän päivän ruoan hinnalla katsottuna asiaa niin menisi se raha turhempaankin ja edes viikon ruokia yhdellä
kauppa reissulla ei saa sillä hinnalla, jota nyt saa ohjelmalla. Ja se miettiminen aina, että mitä söisin milloinkin.
Ja kun tiesin ohjelman toimivan ja omia kokemuksia oli asiasta.

Vaimoni lähti vuoden suostutteluni jälkeen Cambridgella laihduttamaan ja innostui opiskelemaan, jotenka hänen vanavedessään lähdin uudelleen Cambridgen ohjelmalla laihduttamaan.

Ohjelma on simppeli ja helppo hektisessä arjessa, eikä pahemmin tarvitse miettiä joka mutkassa ruokaa, kun on hyvät ohjeet. Cambridgen ruokakorvikkeet on maukkaita ja kun saa syödä ihan ruokaakin.

Sparraaja ja puoliso tukee minua matkalla ja koskaan en ole yksin, mikä on todella tärkeää. Cambridgen ohjelma motivoi. Nyt olen laihduttanut lyhytohjelmalla ja pian alkaa 10 pois ohjelma. Olen
vielä matkalla. Cambridgella on huomattavasti selkeämmät ohjeet ja ohjaus on mukana, ettei ole pelkkää tuotemyyntiä. Se on tärkeää myös, että on olo, että minusta välitetään.
Laihdutuksesta on se hyöty ollut, että jaksan paremmin ja on kevyempi olo ja vaatteet mahtuvat jälleen päälle eivätkä kiristä. Sokeri koukku on taltutettu ja herkuttelut vähentyneet oleellisesti. Sekä jaksan paremmin arjen asioissa ja työssäni.

Suosittelen lämpimästi Cambridgen ohjelmia muillekin sitä harkitseville.

Takaisin