Onnistuimme!

Timo Yrttiaho

Nimi: Timo Yrttiaho

Ennen: 142kg

Nyt: 122kg

Sparraaja: Minna Yrttiaho


Laihdutuksen jälkeen oloni on energinen ja hyvinvoiva.

Mikä sai minut aloittamaan Cambridgellä?

Olen ollut ohjelmalla, joskus
aiemminkin ja silloin sain laihdutettua painoa, pois joten sen tiimoilta tiesin, että ohjelma ja tuotteet sekä valmennus tuki tehoaa. Ilman valmentajaa laihduttaminen on haastavampaa.

Huomasin vaatteissa, että kiristi muutkin kuin pipo ja että sopivan kokoiset vaatteet alkoi vaatekaapissa kutistumaan ja ei ollut arjessa enää sopivia vaatteita laittaa päälle.

Vaatteet kutistui vaikkei niitä käyttäny taikka pessyt ?
Ylipaino toi myös kroppaan omia haasteitaan mm selkää särki ja niveliä kolotti. Sokerikoukku on ollut aina ihan jäätävä ja herkkuja upposi ihan mahdottomia määriä.
Cambridgen avulla sain myös kauan jumissa olleen aineenvaihdunnan toimimaan. Ja ohjelma on helppo toteuttaa kiireisessä arjessa. Ohjelman selkeys saa +.

Olen kokeillut muitakin laihdutus ohjelmia ja metoodeja. Ne ohjelmat joilla kokeilin laihduttaa niin paino vain nousi nousemistaan muilla konsteilla laihduttaessa. Eivät toimineet minulla. Minun kodallani muut ohjelmat on huuhaata.

Cambridgellä olen huomannut miten se motivoi minua sekä pieneksi jääneet vaatteet on jälleen alkaneet mahtua minulle. Pohdin jo vaatteiden myyntiä ja hävittämistä, onneksi en tehnyt sitä, sillä tänä päivänä minulle menee vaatteet, jotka on olleet minulla käytössä viimeksi 2020. Ihan huippua.

Olossani virkeys, turvotus vähentynyt ja tullut lisää jaksamista. Makea maistuu vähemmän kuin ennen.
Marjat ja kasvikset, salaatit on jokapäivä jollain tavalla ruokavaliossa ja lautasella mukana.

Laihdutuksen jälkeen oloni on energinen ja hyvinvoiva.

~Timo Yrttiaho

Takaisin