Onnistuimme!

Tarja Rajahalme-Tahvanainen

Nimi: Tarja Rajahalme-Tahvanainen

Ennen: 97kg

Nyt: 82kg

Sparraaja:

Tarjan tarina matkalla kohti keveämpää kesää

Olen aina ollut iso tyttö- syntymäpainokin oli 5 kg.

Vuoden vaihtuessa päätin, että nyt on tehtävä tälle aina vaan isommalle tytölle jotain ja huomasin Facebookissa Tanja Varalahden ja Cambridgen mainoksen, että meillä Forssassakin on alkamassa Cambridge toiminta monen vuoden jälkeen. Laitoin Tanjalle viestiä orastavalla tiedusteluilla Cambridgen nykymetodeista ja tein tärskyt hänen kanssaan. Ja sitten se onkin ollut niin hienoa menoa yhdessä kuuntelevan, kannustavan ja osaavan painonhallinnan ammattilaisen kanssa. Olen ollut koko jakson ajan luottavainen Cambridgen monipuolisiin tuotteisiin ja valmentajan tietotaitoon ja osaamisen ammattitaitoon. Olen ollut hyvissä käsissä ja yhteismatka valmentajan kanssa jatkuu edelleen – kohti päämäärää ja keveämpää kesää.

Olen aiemminkin laihduttanut kymmeniä jos toisinkin kymmeniä kiloja. Tämä reissu on ollut toisenlainen. Ensimmäistä kertaa minulla on ollut tukena todella kannustava henkilö, joka ei ole arvostellut tekemisiäni vaan on luottanut omiin arviointeihini ruokien valinnoissa ja antanut tarvittaessa tukea ja ohjausta kuitenkaan tuputtamatta niitä. Tanja on ohjannut minua kohti uutta terveellisempää elämää.

PainonI pudotessa kolesterolilääkitys on ollut poissa ja leposykkeeni on pudonnut liki kymmenellä lyönnillä/minuutti. Uniapnealaite kertoo aamuisin, ettei katkoksia hengityksessäni ole ollut juuri lainkaan aiempien suurien lukujen sijaan. Myös yöaikainen närästys on poissa! Oloni on kaikkinensa pirteämpi eikä tarvetta päiväunille enää työpäivän jälkeen ole.

Olen käynyt jo pikkaisen shoppailemassa uusia sopivampia vaatteita, mutta isommat hankinnat aion tehdä vasta kesemmällä, kun maaliviivalla kalkki pöllähtää.

Mukavalta on tuntunut kun ystävät ovat huomanneet muutoksia olemuksessani ja rohkaistuneena siitä minulle mainitsemaan. Positiivinen palaute tuntuu varsin mukavalta ja kannustaa entisestään jatkamaan painon pudotusta Tanja- valmentajan ja Cambridgen kanssa.

Takaisin