Onnistuimme!

Susanna Salo

Nimi: Susanna Salo

Ennen: 91kg

Nyt: 71kg

Sparraaja:

Aloitin juhannuksen jälkeen kesällä 2020 ystäväni kannustamana. Hän oli saanut upeita tuloksia Cambridgen avulla ja innoistuin että ehkä minäkin saisin. Ekalla viikolla tulikin nopeasti tuloksia, joka kannusti jatkamaan. Cambridge ohjelma oli helppo ja yksinkertainen tapa, joka minulle tuntui sopivan. Ei tarvinnut itse tehdä muuta kuin noudattaa ohjelmaa.

En ollut aiemmin laihduttanut millään ohjelmassa, monesti kyllä yrittänyt itse erilaisilla dieeteillä. Nyt mitta oli tullut täyteen, vaaka näytti aivan liikaa enkä enää hyväksynyt itseäni, eikä ollut hyvä olla. Työterveyshoitajakin oli paasannut aikansa veriarvoistani. Oli aika tehdä muutos elintavoissani ja selvää oli että tarvitsin apua.

Reilun 8 kk aloituksesta alkoi tavoite olla jo lähellä. Olin selvinnut joulusta ja vuorotyön tuomista haasteista elämänmuutokseen. Veriarvot korjaantuivat, vaatekaappi meni uusiksi ja ihmiset huomasivat muutokset. Tuli ihania kannustavia kommentteja, mutta ennen kaikkea olin tehnyt terveysteon itselleni, kuten valmentajani Tanja sanoo aina.

Elämä on kevyempää, fyysisesti ja henkisesti. Jaksan paremmin, innostun enemmän ja voin hyvin. Nyt alkaa paremman painon ylläpito ja opitut tavat koetellaan sekä niitä vahvistetaan ettei vanhat tavat palaa. Kaikki on kiinni korvien välistä, siellä se laihtumisen suurin asia ja oivallus tapahtuu.

Kaikilla on mahdollisuus muuttaa vanhat ja pinttyneetkin tavat, tehdä itselleen hyvää ja voida paremmin. Oma tieni on vasta alussa.

Takaisin