Onnistuimme!

Sofia Kuittinen

Nimi: Sofia Kuittinen

Ennen: 107kg

Nyt: 90kg

Sparraaja: Minna Yrttiaho

Laihdutuksen myötä uni ja sen laatu muuttunut paremmaksi, ja nykyisin en nuku niin paljon, kuin aiemmin. Enää en nuku päikkäreitä ja yöunen laatu on paljon parempaa.

Mikä sai minut sitten aloittamaan laihdutuksen ?

Nukuin kokoajan ja lihavuus ärsytti monella tavalla. Ei löytynyt sopivan kokoisia vaatteita ja jos oli kivoja vaatteita, jotka olisi minua miellyttänyt niin koko oli liian pieni. Vaatteiden hankinta tuntui turhauttavalta.

En myöskään jaksanut työpäivän jälkeen yhtään mitään. Yleensä kotiin mentyä sohva veti puoleensa ja napostelu ja herkuttelut. Ruoka rytmi oli väärä ja join liian vähän vettä.

Halusin korjata asian ja äitini laihduttaminen innosti minua kokeilemaan Cambridgen ohjelmaa, kun näin miten hän itsekin laihtui. Se motivoi myös minua.

Cambridgen ohjelmalla laihduttaminen soveltuu paremmin kuin hyvin. Olen aiemmin testannut muitakin laihdutus ohjelmia ja kuvoita, onnistumatta niissä ja ne ei tuottaneet toivottua tulosta suuntaan taikka toiseen. Cambridgellä laihtuminen onnistuu ohjelmalla laihduttaessa, se soveltuu kiireisessä ja hektisessä arjessa. Ohjelma on helppo toteuttaa ja selkeys ohjelmissa on BEST.

Cambridgen ohjelma, tuotteet ja valmennus tehoaa parhaiten, kuin mikään muu vastaava. Valmentajan tuki matkalla ja tauolla on tärkeitä. Enkä ole missään vaiheessa yksin ja saan kysellä Valmentajalta asioita ja hänen puoleensa on helppo kääntyä.

Mitä hyötyä olen kokenut Cambrdgestä ? Ja millä tavalla koen elämäni nyt laihdutuksen jälkeen. Paino on pudonnut ja jaksaa paremmin tehdä asioita töissä sekä kotona työpäivän jälkeenkin jaksaa eritavalla tehdä asioita ja kotitöitä. Liikunta on lisääntynyt. Ruokailussa on kasvikset, hedelmät ja marjat tulleet pysyvästi elämään mukaan.

Laihdutuksen myötä uni ja sen laatu muuttunut paremmaksi, ja nykyisin en nuku niin paljon, kuin aiemmin. Enää en nuku päikkäreitä ja yöunen laatu on paljon parempaa.

~Sofia Kuittinen

Takaisin