Onnistuimme!

Salla Laakkonen

Nimi: Salla Laakkonen

Ennen: 78kg

Nyt: 67kg

Sparraaja: Jonna Hakola

Heinäkuussa 2015 huomasin, etten enää sopinutkaan suurimpaan osaan kaapista löytyviin vaatteisiini ja heräsin todellisuuteen; +15kg oli kerääntynyt ympärilleni kuin varkain viimeisen 10-vuoden aikana! Väliin mahtuu toki pari raskautta ja yksi pitkän kuntoutumisen vaatinut polvileikkaus, mutta näiden tapahtumien myötä matkaan jäi muutama ylimääräinen kilo.

Olen aina tykännyt liikkua, mutta viimeisen vuoden aikaan juoksemisesta oli tullut raskasta ja yleinen olotila oli useimmiten väsynyt. Tunsin Jonnan jo entuudestaan ja tiesin hänen tsempillään monta onnistujaa ja viimein 21.7. 15 päätin minäkin lähteä mukaan.

Tavoitteekseni asetettiin tuo maaginen -15kg ja itselleni tämän saavuttamisen takarajaksi merkkasin kalenteriin marraskuun 2015 alun. Alusta saakka painon pudotus oli helppoa ja mielekästä, varsinkin kun ohjelmani räätälöitiin siten, ettei kaikki kiva ollut kiellettyä! 😉

Tuloksia alkoi tulla tasaiseen tahtiin ja liikkuminen maistua koko ajan enemmän. 10.11.2015 koitti tuo päivä, jolloin Jonnan mittarit näyttivät tavoitteen saavutetun. Vaatekoko pienentyi L:stä kokoon S ja yleinen olotila kohentunut huomattavasti!

Säännölliset kuntosalitreenit ovat nykyään osa elämää ja ensikesänä juostaan 10km Kuopiossa Pullukkamaratonilla!!

Kiitos Jonnalle saamastani tuesta, tsempistä ja neuvoista matkan varrella! Suosittelen lämpimästi liittymään mukaan!!

Takaisin