Onnistuimme!

Pia Aulén

Nimi: Pia Aulén

Ennen: 87kg

Nyt: 75kg

Sparraaja: Marja Nissinaho

Jatkuva huono ja ahdistava olo saivat minut aloittamaan laihdutuksen. Vaatteet kiristivät, ja tuntui siltä ettei jaksa tehdä eikä mennä mihinkään.”

Loppujen lopuksi laihduttaminen Cambridge Ohjelmalla olikin aika helppoa. Alussa olin hiukan epäileväinen, koska sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa ja minulle on Thyroxin lääkitys. Olin kuullut paljon tarinoita siitä, ettei kyseisen lääkkeen kanssa pysty laihduttamaan, mutta väärässä olivat.

Alussa olin erittäin tiukka siitä mitä suuhuni laitoin, mutta kun huomasin että tämä ohjelma toimii, niin uskalsin sallia itselleni välillä hiukan herkkujakin, joiden syöminen suunniteltiin alussa yhdessä valmentajan kanssa.

Minusta on järkevää, ettei tässä ohjelmassa opetella elämään pelkillä korvikkeilla, vaan ajan kuluessa täytyy opetella oikea ja terveellinen tapa syödä taso-ohjelman oppien myötä. Itse koin haasteelliseksi tasaiset ruokailuvälit ja sen että jotain on syötävä vaikka ei olisi nälkä.

Voin niin paljon paremmin, energiaa ja virtaa riittää. Alussa en jaksanut edes liikkua, mutta nyt olen taas alkanut pyöräilemään, ja kilometrejäkin on tälle kesälle tullut jo 700!

On helpompi liikkua, huomattavasti itsevarmempi olo, vanhat vaatteet sopivat päälle jälleen. On vaan todella parempi olo.

Laihdutuksen jälkeen on ollut vaikea ottaa vastaan muiden kehuja siitä kuinka hyvältä tai pieneltä näytän. Vaikka prosessi on tapahtunut pikkuhiljaa, niin omassa päässä työstän asiaa edelleen. Esimerkiksi vaatekaupassa otan automaattisesti vanhan ison koon kun lähden sovittamaan.

Marja on ihana ja ikipirteä tsemppari! Ilman hänen apuaan en olisi tässä onnistunut. Kiitos !

Takaisin