Onnistuimme!

Olli Lipponen

Nimi: Olli Lipponen

Ennen: 97kg

Nyt: 84kg

Sparraaja: Jonna Hakola

Viime vuosina paino pääsi nousemaan ihan “huomaamatta”. Tähän vaikutti useampi eri asia. Painoni lähenteli liki sataa kiloa. Ensimmäisenä vaikuttavana asiana oli työ, rekkakuskina työaika oli hyvin epäsäännöllistä ja siitä hyvällä aasinsillalla, myös syöminen. Eväitä pidin usein mukana, mutta aika monta kertaa yöllä ajellessa tuli nautittua lihapiirakkaa yms. muita ei niin hyviä yöpaloja. Ja kotiin kun pääsi niin sitähän söi sitten niinkuin hevonen, koska ateria välit olivat niin pitkiä. Siinä ratin ja penkin välissä istuessa aika paljon tuli syötyä myös karkkia.

Myös tuon työn myötä jäi harrastukset, harrastin aktiivisesti nyrkkeilyä ja potkunyrkkeilyä. Mutta työajat olivat niin epäsäännölliset niin harrastuksia oli hankala sovittaa siihen niin harrastukset jäi.

Nämä asiat, kun ynnätään yhteen niin kyllähän siitä jo aikapaljon saa ihan rehellistä suomalaista läskiä vyötärölle. Muutamia kiloja painoni putosi, kun olin puolivuotta käyttämättä alkoholia, joka taisi antaa alkukipinän painon pudotukselle.

Cambridge Ohjelmasta kuulin tuttavalta, joka oli onnistunut projektissaan. Kahvipöydässä istuessa ajattelin, että miksikäs en minäkin. Juuri sopivasti oli kesäloma alkamassa, siinä sain mahdollisuuden syödä säännöllisesti ja totutella laihdutukseen Cambridgen avulla.

Kesä meni mukavasti ja kilojakin lähti mukavasti. Tällä hetkellä painoni on samassa missä se oli silloin kun harrastin aktiivisesti, tosin ei ehkä ihan niin tiukassa kunnossa. 🙂

Tällä hetkellä ateriarytmi on säännöllinen. Uusi työ, mikä on päivätyö mahdollistaa myös, että illalla kerkeää harrastaa omia harrastuksia.

Olen tyytyväinen painonpudotukseen Cambridgen avulla ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille ketkä ajattelee painonpudotusta.

Takaisin