Onnistuimme!

Miro Autio

Nimi: Miro Autio

Ennen: 125kg

Nyt: 99kg

Sparraaja:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Olin juuri täyttänyt 24 vuotta. Fyysinen ja henkinen kunto ei ollut hyvä. Hengästyin sängystä noustuani ja motivaatiota liikkumiseen ei juuri ollut yhtään.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Alkuun ekat 2 viikkoa tuntu tosi raskaalle. Tein töitä kehitysvammaisten kanssa ja se teki vielä henkisesti raskaampaa laihdutuksesta. Muutama viikko, kun oli laihdutusta takana, aloin huomaamaan aamulla olevani paremmassa jamassa. Joka aamu, kun menin puntarille. Huomasin, että paino tippuu koko ajan. Se antoi motivaatiota jaksaa jatkamaan laihdutusta. Valmentajan ja läheisten tuki oli myös tärkeää koko matkan ajan.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

En ollut ikinä harrastanut mitään diettejä. Valmentajani tarvitsi harjoitus oppilaan 10vk ohjelmaan ja päätin lähteä kokeilemaan sitä. Mutta Cambridge eroaa muista dietistä sillä tavalla, että on erilaisia tasoja joissa harjoitellaan taso kerrallaan rakentamaan uutta ruokailurytmiä ja ruokailu tottumuksia. Sekä valmentaja on mukana koko ajan henkisenä tukena.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Oon saanut itsetunnon nostettua todella korkealle. Jaksan tehdä asioita mitä en aikasemmin jaksanut mm: lenkkeilyä ja juoksua pitempään.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Kyllähän tää on aika siistiä. En ois kyllä osannu kuvitella, että elämä vois olla näin mukavaa laihana.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Itsetunnon nousu oli aika yllättävää. Sain kehuja joka puolelta ja hämmentyneitä katseita tutuilta, joita ei näe niin useasti.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Rankkaa se on, mutta kannattavaa. Kannattaa luottaa itseensä koko ajan ja sitä matkaa ei onneksi tarvii itse käydä läpi.

Takaisin