Onnistuimme!

Marianne Ritari

Nimi: Marianne Ritari

Ennen: 83kg

Nyt: 73kg

Sparraaja:

Laihdutin ensimmäistä kertaa omatoimisesti ruokavalion avulla vuonna 2012, kun polviongelmat alkoivat. Sain15 kg pois, mutta laihdutuksen jälkeen paino lähti takaisin nousuun. Cambridge ohjelman aloitin ensimmäisen kerran vuonna 2016, kun halusin päästä takaisin mukaviin lukemiin. Paino lähti laskuun, mutta ohjelma katkesi, kun silloinen valmentajani lopetti toimintansa. Vuonna 2017 lääkäri kehotti laihduttamaan terveyssyistä mm. kohonneen verenpaineen vuoksi, ja jatkoin Cambridge laihduttamista Leena Niittysen valmennuksessa. Viime keväänä osallistuin Kymppi Pois -ryhmään. 

Cambridge ohjelma on muuttanut ruokatottumuksiani monella tapaa: annoskoko on pienentynyt, ruoka on terveellisempää ja vähärasvaista, ateriarytmi on muuttunut päiväpainotteiseksi ja iltasyöminen tv:n ääressä loppunut. Tärkeintä Cambridge ohjelmassa on ollut valmentajan tuki, hyvän makuiset ateriankorvikkeet sekä ryhmätapaamiset, joista sai lisää tsemppiä omaan painonpudotukseen. 

Nyt olen päässyt tavoitepainooni! Vaatteet mahtuvat jälleen päälle, olo on virkeämpi ja kevyempi, ja jaksan käydä salilla ja jumpissa. Olen myös uskaltanut aloittaa laviksen! 

Marianne  

Takaisin