Onnistuimme!

Maarit Saari

Nimi: Maarit Saari

Ennen: 79kg

Nyt: 58kg

Sparraaja: Maritta Meriluoto

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Kyllästyin omaan painooni ja olotilaani.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Helppona. Tuotteet oli hyviä ja niitä oli helppo ja nopea valmistaa. Myös arjen kiireen keskellä Ohjelmaa pystyi noudattamaan.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Cambridge Ohjelma on selkeämpi ja hyvää on se että Ohjelma perustuu suomalaisiin ravitsemussuosituksiin taso-ohjelman avulla joka on aivan huippu. Toinen asia on se että Valmentaja on koko ajan mukana tukemassa.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Oma jaksaminen on parantunut ja olo on kevyempi joka vaikuttaa liikkumiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen virkeämpi, näytän terveemmältä ja itsetuntoni on kohonnut. Syön säännöllisesti arki ruokaa. Teen parempia valintoja. Osaan ottaa mukaan järkevästi myös herkuttelun, josta ei tarvitse kokonaan luopua. Ennen herkutteluni ryöstäytyi käsistä.
Ohjelman myötä olen myös oppinut kuinka hallitsen painoani pysyvästi.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

En osannut odottaa että tämä prosessi lähti toimimaan niin helposti kun olen aikaisemmin useampaan otteeseen yrittänyt pudottaa painoani. Tuloksia tuli helposti ja nopeasti.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Olen kokeillut myös muita laihdutuskeinoja saamatta tuloksia. Cambridge Ohjelma on selkeä ja perustuu normaaliin järkevään ruokavalioon mitä myös toteutetaan painonhallinnassa.

Muuta lisättävää:

Haluan kiittää Valmentajaani Maritta Meriluotoa. Ilman häntä en olisi onnistunut näin hyvin! Omat fiilikseni ovat huikeat ja koen valtavaa onnistumisen iloa jota haluan jakaa myös muille jotka kipuilevat samojen asioiden kanssa kuin minä tein. Laihdutuksen aloittamista ei kannata siirtää ajatellen tulevia juhlia ym. Minulla oli Ohjelmasta poikkeavia päiviä jolloin suunnitellusti poikkesin Ohjelmasta laihdutukseni aikana. Tärkeää on palata heti takaisin Ohjelmalle. Painoni putosi ja pääsin tavoitteeseen. Ei tarvitse kieltäytyä poikkeavista päivistä vaan normaali elämä jatkuu myös laihdutuksen aikana.

Takaisin