Onnistuimme!

Maaret Aho

Nimi: Maaret Aho

Ennen: 90kg

Nyt: 68kg

Sparraaja: Marja Nissinaho

Minulla oli ollut jo pitkään ajatuksena laihduttaa eikä alkuun löytynyt oikeaa tapaa, koska en kestä mitään dieettejä, missä on nälkä laihdutuksen aikana. Tiesin miten tulee syödä, mutta aloituskynnys kasvoi liian isoksi, koska tahdoin tuloksia alkuun nopeasti, jotta innostuisin enkä tiennyt miten päästä laihdutuksessa alkuun. Kuulin Cambridge Ohjelmasta tutulta, joka oli saanut mahtavat tulokset eikä ollut kokenut nälkää laihdutuksen aikana. Hänen innostuksensa tarttui minuunkin ja niinpä päätin koittaa ohjelmaa!

Muutamassa päivässä aloituksen jälkeen tuli valtavasti virtaa ja energiaa sekä iloinen mieli. Reilussa viikossa laihduin 3,6 kiloa paastoplussalla. Aloitin ohjelman Marjan valmennuksessa joulukuun alussa. Yllätyin siitä että jo joulukuun loppuun mennessä laihduin 7 kiloa joulusta ja kahdesta kulinaristisesta risteilypäivästä huolimatta! Olo oli mahtava ja sen huomasi läheiset ja valmentaja energisestä olemuksestani.

Pelkäsin, että joutuisin hirmu rääkkiin laihdutuksen aikana, mutta sitä ei tapahtunutkaan ollenkaan! Erikoispäivät (joulu, pääsiäinen ym.) suunniteltiin valmentajan kanssa erikseen. Pikku hiljaa on tullut lisää uutta oppia laihdutustasojen myötä, uusia hyviä ruokailutapoja sekä selkäranka on kasvanut ja pystyn hallitsemaan herkkujen syömistä. Helposti pääsin myös eroon vanhoista tavoista esim. voinappien laitosta joka ruuan päälle antamaan väriä ja makua. Esimerkkinä joululaatikot ilman voinappeja, eikä kukaan huomannut mitään eroa maussa. Yhtä tärkeänä tavoitteena laihtumisen lisäksi on oppia syömään terveellisesti.

Marja on iloinen, positiivinen, ammattitaitoinen ja erittäin kannustava. Valmennus säännöllisine käynteineen on ihan ehdottoman tärkeää onnistumisen takeena.
Suosittelen lämpimästi 🙂

Takaisin