Onnistuimme!

Leena Saarinen

Nimi: Leena Saarinen

Ennen: 73kg

Nyt: 66kg

Sparraaja:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

“Vuosia” olen yrittänyt itsenäisesti laihduttaa. Tikkurilan laihduttamo Cambridgin Helena ja Erkki Kinnunen osallistuivat Lc Vernissan järjestämään hyväntekeväisyys (Muoti-Kauneus ja terveysmessuille)  Tikkurilan lukiossa 10/2017. Siellä sain heiltä asiallista tietoa metodista, joka tuntui uskottavalta, ajattelin, että tällä metodilla voisin onnistua.  

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Ensimmäinen kaksi viikkoa sujui  kohtalaisen helposti, sen jälkeen ajoittain nälkä vaivasi kovastikin, mutta onneksi kolmen viikon kohdalla oli valmennus tilaisuus, josta  sain  voimia jatkaa. Helenan pitämät keskustelu/valmennus tilanteet olivat kulmakivet, joilla pystyin pääsemään tavoitteeseeni.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Säännöllisesti tapahtuva valmennus tilaisuus henkilökohtaisen valmentajan kanssa, joka vaikuttaa olleen minulle ainoa mahdollisuus onnistua. Usko Cambridge aterioiden terveellisyyteen, jolloin ei tarvinnut miettiä saako riittävästi vitamiineja, kivennäisaineita ym. elimistölle tärkeitä hivenaineita.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Terveysvaikutukset: Viskeraalisen rasvan ja BMI:n aleneminen. Kehon omituinen tukkoisuus ja turvotus on poistunut.

Mielialan koheneminen onnistumisen myötä

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen huomattavasti virkeämpi, liikkuminen on entistä miellyttävämpää. Nukun paremmin. Oma keho tuntuu hyvältä.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Jääkaapista löytyy entistä enemmän vihanneksia,  juureksia. Syön aamiaisen, lounaan ja päivällisen lisäksi kaksi välipalaa. Annoskoot ovat pienentyneet. Syön entistä enemmän kanaa ja kalaa, jostain syystä naudan ja porsaanliha tuntuvat liian raskailta.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Olen ollut painonvartioissa, mutta kokoontumiset olivat ryhmissä, jolloin omat kokemukset jäivät enemmän ja vähemmän tuomatta esiin. Itse tarvitsen välttämättä henkilökohtaista tsemppaajaa.

Muuta lisättävää:

Kannustan osallistumaan Cambridge ohjelmaan, vaikka laihdutus tavoite ei olisi välttämättä kovin suuri. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että 6-7kg:n painon pudotus oli omin avuin liian haastavaa ilman valmentajaa. 

Takaisin