Onnistuimme!

Janne Savolainen

Nimi: Janne Savolainen

Ennen: 94kg

Nyt: 77kg

Sparraaja:

Vanhoihin tapoihini kuului aamu aloittaa pannullisella kahvi, lounaaksi nautin muutaman kupin kahvia ja vasta päivällisellä söin ensimmäisen kerran ja se syöminen jatkui koko illan aina siihen asti, että menin nukkumaan. Näin pärjäsin hyvin, mutta kun ikää tuli lisää niin liikkuminen ja hyötyliikunta väheni ja kiloja alkoi kertyä. Jotain piti tehdä. 

Aloitin Cambridge ohjelman tammikuussa 2016 ja tavoitepainooni olin päässyt kolme kuukautta myöhemmin ja olin 25 kg kevyempi. Pidän Cambridge ohjelmaa turvallisena tapana laihduttaa ja valmentajan asenne ja ammattitaito loi luotettavan kuvan kaikkine tuotteineen, neuvoineen ja seuranta käynteineen. Valmentajani oli tietyssä mielessä tiukka mutta myös ymmärtäväinen, ei tuominnut mutta kannusti. Pidin laihduttamista yllättävän helppona. Syynä helppouteen oli ohjeiden tiukka noudattaminen ja todellinen halu laihtua ja sitä kautta myös tuloksia alkoi heti tulla. Sain ystäviltäni kannustavia kommentteja ja huomasin kuinka liikkumisestani tuli kevyempää ja tämä vaikutti myös päivittäisiin tekemisiini. Itseluottamukseni kasvoi.  

Nyt on mennyt kaksi vuotta painonhallintaa ja olen pystynyt pitämään painoni hallinnassa. Syön säännöllisesti aamupalan, lounaan, päivällisen sekä iltapalan ja olen noudattanut saamiani ohjeita lautasmallista, joten ruokailuni on pääsääntöisesti terveellistä. Tietysti esimerkiksi jouluna ja muinakin juhlapyhinä tulee syötyä normaalia enemmän ja herkkujakin, mutta heti pyhien jälkeen palaan automaattisesti normaaliin päivärytmiin. Harrastan liikuntana tennistä noin 2-3 kertaa viikossa ja lisäksi käyn vielä kävelemässä.  

Nykyään seuraan säännöllisesti painoani ja jos paino on noussut, pyrin ryhdistäytymään heti. Olen käynyt valmentajani Leena Niittysen luona noin kolme – neljä kertaa vuodessa ja tulen vielä tulevaisuudessakin käymän kontrollikäynneillä. On hyvä kun on joku ulkopuolinen kenen kanssa voi aina vaihtaa ajatuksia omasta hyvinvoinnista ja terveellisestä ruokailusta 

Voin suositella Cambridge ohjelmaa kaikille! 

Takaisin