Onnistuimme!

Henna Wessman

Nimi: Henna Wessman

Ennen: 115kg

Nyt: 94kg

Sparraaja:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Tuttavan kommentti: “oletko nielaissut jalkapallon?” Minulla on 6-vuotias tytär, jonka perässä en meinannut pysyä. Liikkuminen oli vaikeaa ja kävelylenkit tekivät kipeää nivelille. Mielialaani ja itseni panostamisen koin turhana, koska “olen näin iso”.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Laihduttaminen oli helppoa. Aloitin laihdutuksen Detox-ohjelmalla, jonka aikana mieliala kohentui ja energisyys lisääntyi. Paino alkoi myös tippumaan vauhdikkaasti, joten motivaatio painonpudotukseen sai räjähtävän alun.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Olen ennen lapseni syntymää ollut liikunnallinen, mutta raskauskilojen jälkeen olen yrittänyt pudottaa painoa useita eri kertoja ja menetelmiä käyttäen. Cambridgen avulla laihduttamisesta tuli ohjelmoidumpaa ja määrätietoisempaa.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Minun energiatasoni on kasvanut. Yöunien laatu ja pituus on parantunut. Jaksan työpäivän jälkeen tehdä arjen askareita ja kiinnostus oman itseni panostamiseen on kasvanut. Olen olemassa!

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Itsetuntoni on kohentunut ja yleinen vireystasoni on parantunut. Jaksan paremmin.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Elämässäni on laihdutuksen aikana ollut tapaturma, joka on vaikuttanut liikkumisen määrään. Lisäksi opiskelut työn ohessa ja arki meinaavat laittaa kapuloita rattaisiin.

Takaisin