Onnistuimme!

Heidi Hulkkonen

Nimi: Heidi Hulkkonen

Ennen: 113kg

Nyt: 71kg

Sparraaja:

“Läski, norsu, valas..” nuo haukkumasanat ovat seuranneet minua lapsuudesta asti. Ne kaikuivat päässäni aina kun katsoin peiliin, sillä siellä näin väsyneen, masentuneen, sairaalloisen ylipainoisen, ja elämänilonsa kadottaneen naisen. Naisen, jolla oli edessä pyörätuoli ja liikuntakyvyn menetys, jos muutosta ei tapahtuisi.

Minä olin haaveillut lapsesta saakka koiraurheiluharrastuksesta, mutta tiesin, että en tulisi pärjäämään siinä, jos en pudottaisi painoa. Sen lisäksi halusin kovasti pystyä liikkumaan lasteni kanssa. Halusin myös näyttää itselleni ja muille, että masennus, selän hermojuurivaurio tai harvinainen sidekudossairaus EDS kipuineen ei minua pysäyttäisi, vaikka kuinka helposti voisin turvallisesti uskotella itselleni, että nämä juuri estäisivät laihtumisen.

Halu elää ja liikkua, oli vahvempi, kuin halu takertua vanhaan ja tuttuun. Minulla oli halua ja rohkeutta lähteä tekemään muutosta .

Hakeuduin Cambridge-valmentajalle, koska olin huomannut, että se on menetelmä, joka toimii. Cambridgella pystyy saamaan pysyvää muutosta elintapoihin.

Aivan alusta asti,  haaveenani oli osallistua Cambridge ķasvo -kilpailuun.

Pudotin painoa erissä. Ensimmäisessä painonpudotus ” jaksossa” en vielä päässyt aivan kisakuntoiseksi, eli bmi 25 tai alle, mutta sain jo paljon parannusta olooni. Painon pudotusten välissä pidin ylläpitovaihetta ja sen jälkeen vielä sisuunnuin, ja päätin, että nyt vedetään homma maaliin, ja näytetään kaikille, että sairaudet eivät ole esteenä painonpudotukselle!

Ja nyt, se haave on totta! Painoni on pudonnut -41,8kg, ja minä olen kisassa mukana.

Myös koirien kanssa kisakentällä jalka nousee kevyesti. Enää ei ylimääräisiä kipuja ei ole kropassa, astma on myös oireeton. Voin nyt todella hyvin ja nautin elämästäni. Olen onnellinen siitä, että päätin tehdä valinnan, joka muutti elämääni.

Takaisin