Onnistuimme!

Elina Soini

Nimi: Elina Soini

Ennen: 95kg

Nyt: 81kg

Sparraaja: Maritta Meriluoto

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Oma hyvinvointi, raskas olla, terveys. Jos en olisi tarttunut hetkeen painoni olisi vain noussut. Aina taistellut painoni kanssa, ja halusin muutosta, iän myötä terveyden tärkeys.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Olen kokenut tämän laihdutusohjelman toimivan juuri minun kohdallani. Valmennuksesta olen saanut suuren tuen matkallani. Yksin en olisi onnistunut. Taso kerrallaan opettelin uuden säännöllisen ruokarytmin elämässäni.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Muut dieetit ovat olleet yksin toteutettavia ja niissä on ollut helppo luistaa, koska on vain itse seurannut painoaan. Lisäksi painon vaihtelut ovat olleet isoja.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olen oppinut säännöllisen ruokarytmin ja oma hyvinvointi on parantunut huomattavasti. Painonhallinta vaiheessa olen pysynyt ruokailun säännöllisyydessä ja paino on tämän ansiosta pysynyt.  Valmennuksessa olen saanut tukea painon pudottamiseen ja hallintaan sekä opetellut ruokailurytmin ihan alusta alkaen valmentajan tuella. 

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Kevyempää. Laihdutuksen aikana olen tehnyt töitä normaalisti ja opiskellut ja saanut laihdutuksesta virtaa ja jaksamista näihin. Ruokaostoksissa kiinnitän nykyään todella paljon huomiota parempiin valintoihin ja seuraan ja vertaan ruokien energiamääriä.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Itseluottamus ja itsetuntemus ovat kasvaneet. Olen oppinut tunnistamaan itsestäni asioita, joihin ennen laihdutusta on vaikuttanut nimenomaan epäterveellinen ruokarytmi ja vääränlainen ravinto.

Laihdutuksen aikana olen huomannut kuinka tärkeää oma hyvinvointi ja jaksaminen arjen keskellä. Kaikki lähtee omasta halusta hoitaa omaa hyvinvointiaan.

Valmentajani tapaamiset ja tuki viikoittain on ollut minulle erittäin tärkeää minulle tämän matkan aikana. Valmentajani on todella ottanut sydämen asiakseen ohjata minua parantamaan omaa hyvinvointia ja olen siitä ikuisesti kiitollinen.

Takaisin