Onnistuimme!

Devy Nyqvist

Nimi: Devy Nyqvist

Ennen: 114kg

Nyt: 79kg

Sparraaja:

Olemme mieheni kanssa kovia matkustamaan, ja vuoden 2019 lopulla hätkähdin, kun en mahtunut istumaan lentokoneen penkkiin! Samoihin aikoihin verenpainelääkettä jouduttiin lisäämään, ja polvetkin särkivät ylipainon vuoksi. Olin lukenut lehdestä onnistuneista Cambridge laihduttajista ja pohdin, että jos muut pystyvät siihen, pystyn minäkin! 

Aloitin laihdutuksen tammikuussa 2020 Tasolta 1, mikä oli helppoa ja hyvä irtautuminen vanhoista tavoista. Kävin tasot läpi kevään ja kesän aikana ja opin samalla syömään terveellisesti. Valmennuksessa käyminen oli tärkeää, ilman sitä en olisi onnistunut. 

Laihdutin yhteensä 35 kiloa ja siitä oli minulle paljon hyötyä: Jo kahden kuukauden päästä sain vähentää verenpainelääkkeen määrää ja myös kilpirauhaslääkkeen määrää on pienennetty. Polvikivut ovat nyt täysin hävinneet ja olen aloittanut liikunnan. Vaatteet näyttävät hyviltä ja olen tyytyväinen itseeni.  

Olen nyt Tasolla 6 eli painonhallintavaiheessa ja käyn edelleen kontrollikäynneillä valmentajan luona. Cambridge ateriat ovat apuna arjessa esimerkiksi kiireisinä työpäivinä, mutta pääasiassa syön jo tavallista ruokaa. Uskomatonta, että onnistuin näin hyvin ja löysin itselleni sopivan tavan syödä terveellisesti! 

Takaisin