Onnistuimme!

Anni Immonen

Nimi: Anni Immonen

Ennen: 112kg

Nyt: 92kg

Sparraaja: Marja Nissinaho

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Sain sysäyksen elämäntapamuutokseen havahtuessani, kun huomasin että en jaksa kunnolla arkisia asioita. Töissä oleminen uuvutti ja mihinkään ”ylimääräiseen” ei ollut juuri koskaan energiaa. Jokainen ilta kulki samalla kaavalla, kun töistä kotiin tullessa istahti sohvalle sipsipussin kanssa ja sen jälkeen oli aina huono olo ja ähky. Heräsin siihen, että tätäkö tämä on loppuelämän ja kauanko sitä on jäljellä, jos jatkan tätä tahtia?

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Cambridge on tällaiselle malttamattomalle ihmiselle hyvä laihdutusmuoto. Tuloksia näkee todella nopeasti, varsinkin kun aloitin ihan paasto tasolta. Niin suuri kalorivaje on kyllä haastavaa ja alkuun teki mieli repsahtaa monta kertaa, mutta sitä alkaa kuin kisaamaan itseään vastaan. Kestänkö nälkää? Kauanko pärjään ilman herkkuja? Tämän matkan aikana on huomannut, että oma keho ja etenkin mieli ovat vahvempia kuin osasin itse ikinä uskoa.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Cambridge on selkeää ja helppoa. Varsinkin Marjan avulla oman mukavuustason löytäminen on ollut helppoa ja emme ole kulkeneet taso kerrallaan vaan menty siten, miten minusta tuntuu hyvältä. Monet muut kuurit ovat kaatuneet siihen, että aina pitää punnita ja ottaa montaa eri vitamiinia jne. Cambridgessa tuloksia näkee nopeasti, se ei vie aikaa/vaivaa ja motivaatiotaso pysyy paremmin yllä.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Oma jaksaminen on ihan eri tasoa! Jaksan puuhastella paljon kaikkea töiden lisäksi, unenlaatu on parantunut ja suhde omaan kehoon kehittynyt paljon positiivisempaan suuntaan. Arvostan kehoani, kuinka se on jaksanut kantaa mukana ne kaikki lisäkilot kaikki nämä vuodet.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen itsevarmempi, tiedän että oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen vie minua vain eteenpäin vaikka joskus epäonnistuisinkin. Aina pitää nousta ylös ja yrittää uudelleen. 🙂 Marjan avulla olen oppinut kuuntelemaan omaa kehoa paremmin, antamaan sille aikaa ja olemaan armollisempi.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Yllätyin siitä, kuinka kova oma tahdonvoimani on. Miten päälaelleen tilanne voi kääntyä siitä, kun vuosia on istunut vain sohvan nurkassa mutustamassa sipsiä ja sitten sen oikean tahtotilan löydettyäsi oletkin pudottanut painoa 20 kiloa.

Oikean valmentajan löytämisellä on todella iso merkitys. Marja on todella tsemppaava ja mukautuu uskomattomalla ammattitaidolla asiakkaan lähtökohtiin, tahtotilaan sekä määränpäähän. Matkalla tulee aina niitä hetkiä, kun itseä ei inspiroi, mutta aina jokaisen käynnin jälkeen olo on sellainen, että kyllä minä pystyn ja jaksan! Marja on opettanut todella paljon armollisuudesta ja siitä, että joskus kroppa ja etenkin mieli tarvitsee välillä aikaa tottua tähän kaikkeen muutokseen.

Takaisin