Onnistuimme!

Anna-Leena Nuutinen

Nimi: Anna-Leena Nuutinen

Ennen: 89kg

Nyt: 65kg

Sparraaja:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?
Minulla oli todella paha olo niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Tunsin itseni ihan “möhköfantiksi”. Viimenen pisara kuppiin oli, kun vasen lonkka sanoi sopimuksensa irti. Liikkuminen, ihan vaan oleminenkin tosi hankalaa. Mitkään kauniit vaatteeni ei sopineet päälle.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?
Laihduttaminen Cambridgeohjelmalla on helppoa. Paino putoaa nopeasti. Motivaatio kasvaa. Turvallista, kun pirtelöista saa kaikki tarvittavat vitamiinit ja ravintoaineet. Valmentajan tuki, opastus ja yksilöllinen palvelu. Asiantunteva valmentaja, joka itse on pudottanut painoa. Silloin on paljon helpompaa ymmärtää, mitä ylipainoisen päässä liikkuu.

Jos olet laihduttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?
Laihduttamisen helppous ja tulosten nopeus. Ei tarvitse punnita ja mitata. Henkilökohtainen valmennus kohti ihannepainoa. Paino putoaa, vaikka ei pysty liikkumaan normaalisti.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?
Kevyempi olo ja mieli. Ei ole rahalla mitattavissa. Liikkumisen helpottuminen. Kauniit vaatteet piristävät päivääni. Nyt uskaltaa mennä jo sovituskoppiin. 😉 Entinen Tätsä onkin nyt Tytsy.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?
Elämä on värikkäämpää ja iloisempaa. Vielä en pysty liikkumaan normaalisti. Odotan lonkan tekonivelleikkausta, joten sekin varmaan sujuu helpommin.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?
Ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Ihan normimeininkiä.:-)

Sydämellinen Kiitos Lauralle.

Takaisin