Onnistuimme!

Ann-Mari Loppi

Nimi: Ann-Mari Loppi

Ennen: 100kg

Nyt: 69kg

Sparraaja:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Minulla oli tavoite olla 30-vuotiaana parhaassa fyysisessä kunnossa, melkein olinkin, mutta raskaus ja hiljattainen synnytys eivät ihan tukeneet tavoitetta. Uusi raskaus ja kohdunulkoisen operaatio ja jälleen uusi raskaus ja synnytys eivät varsinaisesti helpottaneet asiaa. Sitten, kun lapset olivat 2- ja 4-vuotiaat ei enää oikein raskauskiloilla voinut asiaa selittää, joten asiaan piti tarttua. Koin, etten voinut viedä lasten aikaa hikitreenillä kuntosalilla ja lenkkeillen työn ohessa joten piti keksiä toinen keino ja se löytyikin muutaman onnistuja-tarinan luettuani Cambridgesta. Niinpä esikoisen 4-v. syntymäpäivien ja alkaneen keittiöremontin kunniaksi aloitin pussittelun.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Ohjelman noudattaminen oli helppoa, pienemmillä annoksilla nälkää ei tuntenut vaan piti syödä kellon mukaan annokset ja se oli helppoa, koska makuvalikoimasta löytyi riittävästi makuja pitämään mieli virkeänä. Syntyvät tulokset puolestaan innostivat jatkamaan niinäkin päivinä, kun olis tehnyt mieli iskeä hampaat hampurilaiseen ja järki kasvoi jatkuvasti matkan aikana.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Olen laihduttanut urheilu- ja ruokavalio-ohjelmilla syöden rahkaa ja proteiinia ja käymällä salilla ja aamuaerobisia tietyn määrän viikossa ja siihen ei nyt ollut aikaa, joten pussitteluiden tuoma nopeus omaan ruokailuun lisäsi aikaa myös perheen kanssa ja urheilu tuli mukaan kun energia kasvoi pienenemisen myötä 🙂

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Koen oloni terveemmäksi, kauniimmaksi ja eloisammaksi, arvostan itseäni ja kehoani ja haluan tehdä hyviä valintoja tulevaisuuden puolesta. Haluan olla hyvä roolimalli lapsille syömällä terveellisesti ja valitsemalla paremmin ja tällä se on onnistunut. Eikä toki 8 numeroa pienemmät vaatteet ainakaan harmita!

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Energisempi, urheilullisempi, viisaampi. En vihaa valokuvia enkä karta näkymistä. Pidän itsestäni ja uskon, että se näkyy monena positiivisena muutoksena myös ympärille.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Ei varsinaisesti yllätyksiä, aiemmin en uskonut, että “pussidieetillä” voi saada tuloksia tai ainakaan pysyviä aikaan, mutta vuoden verran kun on mennyt paino enimmäkseen alamäkeen ja aina välillä juhlimisen myötä ylämäkeen on oppinut, että järkevä ruokailu on olennainen osa hallintaa ja pussit tukevat elintapoja kiireessä muuten 🙂

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Olen todella tyytyväinen, että lähdin Cambridge Ohjelmalle ja jatkoin valmentajan vaihduttua uudella Kymppi pois-setillä. Eveliina ja Laura ovat molemmat inspiroivia tyyppejä ja toivon jokaiselle, joka miettii lähteäkö kokeilemaan tätä laihdutustyyliä, että kyllä kannattaa, Laura on tehnyt matkastani valoisamman ja saanut näkemään pitkälle. Olen todella iloinen, että valitsin Cambridgen!

Takaisin