Me Cambridgella haluamme madaltaa kynnystä ryhtyä terveyden edistämisen yrittäjäksi. Olemassaolomme tarkoitus onkin tuottaa sellaista sisältöä, jota sinun on helppo toteuttaa ja myydä eteenpäin. Meillä on tarjolla kolme tasoa yrittämiseen. Tasot rakentuvat toistensa päälle, jotta sinulla on helppo ottaa vastaan, toteuttaa, kasvattaa kokemustasi ja sen perusteella päättää omasta urakehityksestäsi. Meillä on avaimet käteen -ratkaisu sekä yrittämiseen että laihduttamiseen. Kutsumme yrittämismuotojamme S, M ja L -nimillä. Ne kuvastavat sitä, miten paljon aikaa, rahaa ja energiaa satsaat ja saat takaisin työssäsi tiimissämme. †

Cambridge neuvoja (S)

S-tason Valmentajaa kutsutaan Cambridge Neuvojaksi. Hän omaa valmiudet valmentaa ja tarjota asiakkailleen Cambridgen lyhytohjelmaa, josta kaikki Cambridge Ohjelmalla laihduttavat aloittavat ja siirtyvät sen jälkeen seuraaviin ohjelmiin. S-tasolla toimivalla valmentajalla ei ole omaa toimipistettä tai varastoa, vaan hän voi valmentaa Cambridge demosetin avulla missä tahansa.

Cambridge ohjaaja (M)

M-tason Valmentaja eli Ohjaaja voi auttaa asiakkaita laihtumaan lyhytohjelmalla sekä 10 pois -ohjelmalla. Ohjaajalla on käytössään toimisto sekä tuotevarasto. M-tason valmentajuuteen kuuluu mm. sovellus, asiakasrekisteri, ennakkoviesti sekä Office 365 -paketti, joka sisältää oman sähköpostin.

Cambridge valmentaja (L)

L-tason Cambridge Valmentajalla on kattavimman koulutuksen ansiosta valmiudet valmentaa mitä tahansa Cambridgen laihdutusohjelmaa. Valmentaja saa kaiken edellisissä tasoissa mainitun lisäksi mm. ajanvarausjärjestelmän, oman domainin, markkinointimateriaalia, laihdutuksen makrosuunnitelman sekä oman viestin Cambridge Ohjelman uutiskirjeeseen.