Onnistuimme!

Tuomo Tapanila

Nimi: Tuomo Tapanila

Ennen: 96kg

Nyt: 86kg

Sparraaja: Outi Kolehmainen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Aikoinaan 2011 kävin taso-ohjelman (10-pois) Kaisu Koivurovan ohjauksella. Tuolloin laihduin yhteensä 17 kg. Uudelleen aloitin 2017 Anna-Maija Klementsin kanssa. Pudotin 93 kilosta 14 kg. Nyt aloitin kesäkuun alussa Outi Kolehmaisen ohjauksessa Lyhytohjelman, jonka toivoin käynnistävän uudelleen oikeat ruokailutavat.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?                        

Tehokas ja palkitseva

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?                  

Ohjelmat ovat monipuolistuneet vuosien varrella. Uusia makuja tullut jonkin verran.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?               

Parempi mieli, sopivammat vaatteet 🙂

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?      

Helpompi liikkua -ehdottomasti

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Ei oikeastaan

Tänä keväänä aloitin kuntosalitreenit 2-3 x viikossa, nyt jo nelisen kuukautta. Lihakset ovat alkaneet kiinteytyä ja psyykkinen vointi on parantunut paljon.

Ainoastaan paino ei pudonnut lainkaan. Lopetin ylensyönnin eli ruokailutapaani olen lähtenyt muuttamaan “oikeampaan” suuntaan.

Outi Kolehmaisen johdolla lyhytohjelmalla painoa lähti kesäkuun alusta heinäkuun alkuun n. 7-8 kg ja sen jälkeen oli hieman ”taantumaa”.

Tänä aikana kesäkuusta olen saanut sisäistettyä syömisen rytmitystä tiheämmäksi ja määriltään pienemmiksi. Heinäkuun aikana painoa olen saanut puristettua vielä alaspäin ollen nyt 85,7.

Heinäkuun alussa olin vähän lomailemassa ja ottamassa muutaman kilon pakkia, mutta varsin helposti tuli palattua hieman valikoivampaan ruokailuun.

Suurin muutos on kyllä tullut ulkonäköön, jenkkakahvat ovat lähes tyystin hävinneet ja vatsan jatkuva turvotus on vähentynyt merkittävästi.

Vielä Cambridgen ruokien erityisesti smoothien maukkaus on ison suosituksen arvoinen. Peruskeitot taas ovat turhankin mausteisia makuuni.

Kokonaishyödyt ovat kyllä todella hyviä, kun yleinen vointi ja vireys ovat palanneet vuosikymmenen nuorempaan (toimivampaan) suuntaan.

Takaisin