Osallistu ja voita 1000€  

Voice of Cambridge (VOC) on Cambridgella laihduttaneille järjestettävä kilpailu. Olemme järjestäneet laihduttajakisoja vuodesta 2004, jolloin kisan nimi oli Vuoden laihduttaja. Muutimme nimeä siksi, että halusimme sen kuvastavan kilpailuun osallistuvia ihmisiä: laihduttajia, jotka kertovat laihdutuksestaan rohkeasti ja antavat siten äänensä laihduttamiselle ja Cambridgelle. Voice of Cambridge on suoraan käännettynä Cambridgen ääni. Eniten ääniä kerännyt kilpailija voittaa.

Laihdutuksesta puhuminen on tärkeää sekä yksilölle, yhteisölle että koko yhteiskunnalle. Laihduttaja saa tarvitsemaansa tukea ja kannustusta oman elämänsä eri tilanteissa. Valmentaja saa vahvistusta omalle, tärkeälle työlleen. Me Cambridge-konseptin Suomeen kehittäneet saamme iloa, ylpeyttä ja merkityksellisyyden tunnetta jokaisesta eteemme tuodusta laihdutustarinasta. Hyvää oloa on vaikea kuvailla muilla tavoilla kuin onnistujien omilla kokemuksilla.

Tänä vuonna Cambridge täyttää Englannissa 40 vuotta ja Suomessa 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi tuplaamme palkinnon. Mitä Sinä tekisit 1000 eurolla?

Ilmoittautuminen: 
Ilmoittaudu kisaan viimeistään 31.5.2024 yllä olevan lomakkeen avulla. 

Kilpailuluokat: 
Voice of Cambridge mies
Voice of Cambridge nainen
Voice of Cambridge painonhallitsija*
Voice of Cambridge Come Back**
* Painonhallitsija = olet hallinnut painoasi parin kilon vaihteluvälillä vähintään kaksi vuotta.
**Come Back = olet kilpaillut järjestämässämme kilpailussa aikaisemmin.

Äänestys:
Tapahtuu nettisivuillamme 10.6-17.6.2024.

Voittaja:
Jokaisesta yli 10 kilpailijan luokasta nousee voittajaksi eniten ääniä kerännyt kilpailija.
Voittaja julkaistaan keskiviikkona 19.6.2024.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.