Osallistu Voice of Cambridge 2023 syyskilpailuun  

VOC eli Voice of Cambridge on laihduttajille järjestettävä kisa. Olemme järjestäneet vastaavan tyyppisiä kisoja jo vuodesta 2004, jolloin kisan  nimi oli ”vuoden laihduttaja”. Nimeä olemme muuttaneet siksi, että haluamme mahdollistaa kilpailemisen ihan jokaiselle laihduttajalle riippumatta siitä, kuinka paljon painoa ohjelmallamme on pudotettu. Voice of Cambridge on suoraan käännettynä Cambridgen ääni. Tämä viittaa kahteen tärkeään  asiaan: itse kisassa eniten ääniä kerännyt äänimagneetti voittaa palkinnon. Jokainen kilpailija antaa oman äänensä laihduttamiselle tuomalla tarinansa julki.

Laihduttamisesta kertominen on tärkeää laihduttajalle itselleen, sillä silloin hän saa tarvitsemaansa tukea, kannustusta ja vahvistusta valinnalleen. Äänen antaminen on todella tärkeätä valmentajalle, sillä hän saa ansaitsemansa suosituksen ja sitä kautta motivoituneita asiakkaita. Cambridgelle organisaationa laihduttajien äänet tuovat iloa, ylpeyttä ja merkityksellisyyttä siitä, että noin satapäisen tiimimme voimin tuotetut noin 400 tuhatta miinuskiloa ovat arvokkaita laihduttajille itselleen, heidän läheisilleen ja loppujen lopuksi koko yhteiskunnalle. Hyvää oloa on vaikea määritellä muulla tavalla kuin onnitujien kokemuksilla.

Tänä syksynä VOC-voitto toteuttaa jonkun toiveen. Siksi ilmoittautumislomakkeella onkin todella tärkeä kysymys:

”Mikä olisi juuri sinulle paras mahdollinen palkinto” (noin 500€)? Voimme toteuttaa melkein minkä toiveen vain.

Ilmoittautuminen: 

Ilmoittaudu kisaan viimeistään 31.10.2023. Voit ilmoittautua joko valmentajasi kautta, jolloin täytätte lomakkeen yhdessä tai sitten voit täyttää alla olevan lomakkeen itse. 

Ilmoittaudu tästä

Kilpailuluokat ovat: 

Voice of Cambridge -mies, -nainen ja -painonhallitsija. Painonhallintaluokkaan voit osallistua, mikäli olet hallinnut painoasi parin kilon vaihteluvälillä vähintään kaksi vuotta.

Äänestys

Tapahtuu nettisivuillamme viikon ajan 6.11-13.11.2023.

Voittajien valinta

2023 VOC-syyskisassa valitsemme yhden voittajan. Voittaja valitaan äänimäärän perusteella. Voittaja julkaistaan ke 15.11.2023.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.