Vi lyckades!

Teija Rantatalo

Namn: Teija Rantatalo

Startvikt: 75kg

Nuvarande vikt: 55kg

Supporter: Pauliina Mulari

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Elokuussa 2020 tapasin Pauliinan ja voitin hänen järjestämässään arvonnassa ilmaisen esittelykäynnin. Mutta jo tavatessani hänet tiesin, että hänen avullaan onnistun laihduttamisessa. Olen aikaisemminkin yrittänyt laihduttamista, mutta aina kilot ovat tulleet takaisin. Olo oli raskas ja olin miettinyt millä tavoin saisin painoani tippumaan.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Oli mahtavaa kun paino lähti heti putoamaan. Ensi käynnilläni Pauliina kysyi, aloitetaanko huomenna siihen oli helppo vastata, että kyllä. Valmentajan ohjeistuksella ja kannustuksella on todella iso merkitys. Ateriakorvikkeet ovat todella tärkeitä ja on hyvä tietää, että niistä saa kaikki tarvittavat ravintoaineet.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Cambridgessa edetään eri tasoilla ja on erilaisia ohjelmia, minä varmaan olen käyttänyt niitä kaikkia. Ateriakorvikkeilla pääsee hyvin alkuun ja ne myös toimivat tukena jatkossakin. Ja kun on pätevän valmentajan ohjauksessa on turvallinen olo.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olo on energinen ja jaksaa liikkua ja tehdä kaikenlaista, ei malttaisi pysyä paikoillaan. Tänäänkin vaatekaupassa puseroa etsiessäni valitsin sovitukseen M koon paidan, mutta sain käydä vaihtamassa sen S kokoon, mukavalta tuntuu.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen sinut itseni kanssa. Painonhallinta on jatkuvaa. Mutta olen iloinen, että kiloni ovat aika hyvin pysyneet poissa. Vaihtelua on, mutta tiedän mikä minulle tuntuu hyvältä ja oikealta.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

En uskonut, että paino enää tällä iällä putoaa niinkin helposti kun se lähti sai heittää romukoppaan selitykset aineenvaihdunnan hidastumisesta. Liikunnalla on oma merkityksensä, mutta mitä enemmän liikut sen enemmän haluaisit energiaa.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Olen 3 vuotta sitten kisannut ensimmäisen kerran.                  

Muuta lisättävää:

Olen iloinen jokaisesta pudottamastani kilosta enkä yhtään niistä halua takaisin.

Valmentajaani en voi liikaa kehua, hän on pätevä, osaava ja kannustava.

Tillbaka