Vi lyckades!

Tarja Kulojärvi

Namn: Tarja Kulojärvi

Startvikt: 117kg

Nuvarande vikt: 91kg

Supporter: Maritta Meriluoto

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?
Nivelkivut sekä yleinen huono olo ja väsymys. Töissä oli vaikea jaksaa, koska teen raskasta, fyysistä työtä.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?
Helppona ja käytännöllisenä. Cambridge tuotteet on helppo ottaa mukaan erilaisille matkoille. Ohjelmaa voi noudattaa myös arjesta poikkeavina päivinä.

Jos olet laihduttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?
Cambridge Ohjelmalla syödään suomalaisten ravitsemussuositusten mukaisesti. Ohjelmalla opetellaan ateriarytmit ja syömään oikean kokoisia annoksia. Tämä tähtää pysyvään painonhallintaan eikä ole mikään pikadieetti.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?
Mitä ei olisi ollut??!! Olen paljon pirteämpi ja iloisempi. Arkiaktiivisuuteni on lisääntynyt huomattavasti. Työpäivän jälkeen en tarvitse enää päiväunia. Nivelkivut ovat vähentyneet.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen? 
Laihdutusmatkani jatkuu vielä. Tähän mennessä olen saavuttanut yhden suurista haaveistani painonpudotuksen myötä. Olen voinut aloittaa rakkaan harrastukseni, ratsastuksen uudestaan seitsemän vuoden tauon jälkeen!

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?
Olen oivaltanut laihdutukseni aikana että tulen kylläiseksi normaalista annoskoosta. Repsahduksiakin on tullut mutta olen aina palannut takaisin noudattamaan Ohjelmaa.

Olen ennen laihduttanut erilaisilla pikadieeteillä joissa on syöty vain samoja ruoka-aineita. Sen takia olen kyllästynyt näihin dieetteihin nopeasti. Tulokset eivät ole olleet pysyviä. Dieetit eivät ole opettaneet muutosta pysyviin ruokailutottumuksiin enkä saanut niistä tarvitsemaani henkistä tukea. Laihduttajana tarvitsen Valmentajan tukea jota saan nyt Cambridge Ohjelmassa. Nyt opettelen syömään Ohjelmalla monipuolisesti ja terveellisesti kaikkea. Tiedän että tämä Ohjelma tähtää pysyvään painonhallintaan eikä ole mikään pikadieetti. Voin kysyä Valmentajaltani apua ja neuvoa myös muulloinkin kuin valmennustapaamisissamme.

Suuri kiitos Valmentajalleni Maritta Meriluodolle tuesta ja kannustuksesta!

Tillbaka