Vi lyckades!

Sari Heiskanen

Namn: Sari Heiskanen

Startvikt: 75kg

Nuvarande vikt: 65kg

Supporter: Jonna Hakola

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?
Huoli omasta terveydestä sekä painon vain noustessa oli halu näyttää paremmalta ja haavena ollut jo pitkään päästä entiseen mittoihin.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?
Yllätyin kuinka helppoa se oli itselleni siirtyä kevyempään ruokailuun mutta koen että Cambrdgen ateriankorvikkeet olivat helppo ja auttava tekijä siirtyessäni painonsäätelyyn sekä maistuivat hyvältä. Ensiarvoisen tärkeää oli kuitenkin Valmentajani Jonnan asiantuntemus sekä kannustus ja tuki , en olisi itse pystynyt tälläiseen suoritukseen tai olisin helposti vain luovuttannut.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?
Joskus olin yrittänyt, mutta aivan väärällä tavalla. Lähinnä olin paastonut tai jotain sinne päin.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?
Tunnen olevani paljon jaksavampi ja virkeä sekä mahavaivat ja turvotukset ovat kokonaan hävinneet Sekä iloitsen rasvaprosentin laskusta. Olen myös ollut iloinen, että entiset vaatteni sopivat päälle.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?
Tunnen olevani nuorentunut ja olen saanut ulkonäköön liittyviä kehuja joka tuo taas itseluottamusta ja hyvää oloa sekä avoimesti voin myöntää, että parisuhteeseekin on tuonnut iloa. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että olen oppinut syömään terveellisesti ja tietenkin säännöllisesti.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?
Sitä en kyllä osannut odottaa, että painonhallinta Cambridge Ohjelmalla onnistuikin mielestäni aika helposti. Olen ollut aina vähän mukavuudenhaluinen.

Muuta lisättävää:
Sain valmentajani Jonna Hakolan yhteistiedot ystävältäni ja sitä kautta asia alkoi selvitä ja olen kiitollinen saamastani tuesta ja iso kiitos kuuluu tässä laihdutus projektissa valmentajalleni Jonnalle.

Tillbaka