Vi lyckades!

Outi Strengell-Hytönen

Namn: Outi Strengell-Hytönen

Startvikt: 80kg

Nuvarande vikt: 8kg

Supporter: Marja Juntunen

Miten päätin lopettaa laihduttamisen.

Olen lukenut monta erilaista tarinaa laihduttamisesta ja vuosien varrella itsekin kokeillut lukemattomia eri tapoja tehdä sitä. Nyt kuitenkin ainaiseen laihduttamiseen kyllästyneenä ajattelin laihduttaa vielä kerran ja sen jälkeen pysyä siinä.

Aloitin viimeisen laihdutuskuurini viime lokakuussa ja päätin tehdä sen Cambridgen sekä ihanan PT- Marjan avulla. Tavoitteena on laihduttaa -15 kg, josta jo saavutettuna on -12,2kg. Viimeksi olen ollut tämän painoinen v. 2008, ennen kuin aloitin opiskelun työn ohella. Vaikka valmistuinkin jo 2013, niin opiskelukilot jäivät.

Olen ollut erittäin tyytyväinen Cambridgen taso-ohjelmaan ja kaikkein helpointa on ollut syödä pelkkää Cambridge ruokaa ja seurata vaa´an lukeman pienenemistä. Olen tällä hetkellä tasolla 5, jossa yritän syödä lähes koko päivän tavallista ruokaa, joka on ehdottomasti vaikeinta. Tavallisellahan ruoalla ne kilot aikanaan tuli hankittua, sitä vaan söi liikaa ja erittäin hiilari- ja sokeripitoisesti. Onneksi Marjalta on saanut tähän hyviä neuvoja sekä apua ja tukea. Välillä on saanut pitää herkkupäiviä, kunhan sen jälkeen taas palaa terveelliseen ruokavalioon. Toisaalta nyt ei edes enää tee mieli makeaa, kun pääsi sokerikoukusta irti. Sitä paitsi olo on niin loistava, ettei edes tee mieli pilata sitä huonolla ruoalla.

Luin jostakin naistenlehdestä, että terveellisen elämäntavan omaksuminen rutiiniksi vie aikaa noin kaksi vuotta, joten meillä on Marjan kanssa vielä pitkä matka edessä ;-)”

Tillbaka