Vi lyckades!

Johanna Ahola -5 kg

Namn: Johanna Ahola

Startvikt: 68kg

Nuvarande vikt: 64kg

Supporter:

Laihdutin Cambridgen lyhytohjelman avulla 4,5kg ja en voi muuta sanoa kuin, että olen tyytyväinen ohjelmaan ja tulokseen. Painoni oli aluksi 68,4 kg ja nyt painan 63,9kg.

Olen yrittänyt kiinteyttää/ laihduttaa monta kertaa, siinä kuitenkaan pysyvästi onnistumatta. Paino aina aluksi tippui, mutta tuli helposti takaisin kun dieetit olivat niin tiukkoja eikä opeteltu sitä painonhallintaa dieetin jälkeen. Dieetit olivat myös todella yksipuoleisia ja joitain ruoka-aineita demonisoivia. Cambridgen avulla opin syömään rennommin lautasmallin mukaan tasojen avulla. Eikä tarvitse enää pelätä, että joku tietty ruoka-aine lihottaa, vaan kokonaisuus on se juttu.

Lähdin tähän ohjelmaan mukaan kun valmentajani Heidi pyysi minua harjoitus asiakkaaksi. Olin nähnyt Heidin oman matkan Cambridgen kanssa ja sen miten hyvin se toimi hänellä, lähdin siis mukaan innokkaana. Pudotettavaa minulla ei ollut paljon, mutta halusin ylimääräisen pois ja paremman olon muutenkin. Aluksi toivoin, että painoni tippuu enemmän, mutta huomasin lyhytohjelman loppupuolella, että vaikka paino ei tippunut ihan sinne niin olin todella tyytyväinen olooni sekä vartalooni.

Opin laihdutuksen aikana kuuntelemaan omaa nälkää ja mielitekoja sekä kestämään myös vähän nälkää. Opin syömään herkkuja kohtuudella ja erityisen iloinen olen siitä, että pystyn kieltäytymään joka päiväisistä herkuista työpaikan taukotilassa. Nyt kun syö tasaisesti ja tarpeeksi niin mieliteot pysyvät kurissa. Vanhat vaatteeni istuvat nyt hyvin päälle ja olen paljon energisempi päivisin.

Tuotteet auttoivat pitämään kalorit alhaalla laihduttamisen ajan ja toimivat nyt ylläpitovaiheessa hyvinä välipaloina ja iltapaloina. Valmentajan tapaaminen säännöllisesti tuki matkaa ja auttoi siinä että ei repsahtanut kun tiesi, että joku muukin seuraa tilannetta ja tsemppaa tarvittaessa. Heidi on kannustava ja ymmärtävä valmentaja jolle ei jännitä kertoa vaikka kaikki ei menisi aina suunnitelmien mukaan.

Tillbaka