coach image coach image

Heippa, olen Pirkko,
Cambridge Valmentajasi

Pirkko Kujala

050-363 7112

pirkko.kujala@cambridgeohjelma.fi

Pori, Hostel River/pihasali

Karjapiha 2, 28100

Laitila, Hyvinvointikeskus Poukanville

Keskuskatu 4, 23800

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

TULE MUKAAN ONNISTUMAAN!

Olen toiminut Cambridge Valmentajana vuodesta 2010. Olen saanut paljon tyytyväisiä asiakkaita. Olen terveydenhuollon ammattilainen ja valmennukseni perustuvat tutkittuun tietoon. Olen luotettava, kannustava ja pitkäjänteinen. Valmentaessani vuorovaikutus ja tarvittava, ajantasainen tietotaito ovat tosi tärkeitä. Positiivisuus, pitkäjänteisyys sekä hyvin laadittu suunnitelma ovat avaimia kohti tavoitetta.

Olen kiitollinen siitä, että minulla on mahdollisuus tarjota Sinulle tehokas ja turvallinen ohjelma, jolla pääset tavoitepainoosi. Valmentajanasi autan ja tuen sinua koko matkan ajan laihdutuksesta pysyvään painonhallintaan. 

Haluisitko laihtua ryhmässä ja saada samalla henkilökohtaista valmennusta? Ryhmässä huomaat, ettet ole yksin ajatustesi kanssa! Ryhmässä motivoi vertaistuki, koska ryhmässä tapaat samanlaisten haasteiden kanssa ponnistelevia. Suosittuina vaihtoehtoina ovat myös joustavat yksilö- ja parivalmennukset. Voit tulla valmennukseen yksin, yhdessä ystävän tai puolison kanssa. 

TEE ELÄMÄSI PARAS PÄÄTÖS JA PANOSTA OMAAN HYVINVOINTIISI! 

Vi lyckades!


before
after

Olli-Pekka Koskinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Epäsäännöllinen yrittäjän työ vaati veronsa. Työ toi mukanaan sairauksia ja syömiseni oli mitä oli,…"

Läs mer