Vi lyckades!

Olli-Pekka Koskinen

Namn: Olli-Pekka Koskinen

Startvikt: 161kg

Nuvarande vikt: 116kg

Supporter: Pirkko Kujala

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Epäsäännöllinen yrittäjän työ vaati veronsa. Työ toi mukanaan sairauksia ja syömiseni oli mitä oli, siksi paino nousi jatkuvasti. Kakkostyypin diabetes oli oikeastaan se tekijä, joka herätti ajatuksen elämäntapamuutoksesta.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Aluksi olin pelkillä täysravintovalmisteilla, mutta vähitellen otettiin mukaan muun muassa marjoja, proteiinia ja kasviksia. Koin laihdutuksen mielekkäänä. Alussa paino putosi tosi paljon, mutta kun aloin syömään enemmän, niin painonpudotus vähän hidastui, mutta meni alaspäin koko ajan, mikä oli tosi motivoivaa.

Jos olet laihduttanut aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Olen laihduttanut kerran yli kymmen vuotta sitten. Silloin olin pelkillä täysravintovalmisteilla koko ajan eli kymmen viikkoa. Cambridge Ohjelma on kyllä kehittynyt tosi paljon vuosien myötä. 

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Diabeteslääkitystä on vähennetty, mikä onkin kannustanut minua laihtumaan. Hienoa, kun vanhat vaatteet mahtuvat! Olen alkanut ohjelman aikana liikkumaan.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Jaksan liikkua nyt aivan eri tavalla. Harrastan sauvakävelyä, vesijuoksua ja käyn kuntosalilla. Nyt korona-aikana olen sauvakävellyt tosi paljon, koska ei ole ollut mahdollista päästä vesijuoksuun eikä punttisalille.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Alussa, että en kyllä osannut odottaa, kuinka suuri merkitys valmennuksella on laihdutuksen onnistumisessa. Korostan valmentajan merkitystä, sillä tapaamiset valmentajan kanssa ovat tosi tärkeitä.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Aina välillä herättelen kehoani ja palaan syömään pelkästään täysravintovalmisteita. Suunnitelmallisuus on tärkeää vedenjuonnin, säännöllisen ateriarytmin ja oikeiden annoskokojen lisäksi.

Muuta lisättävää: Tavoitteena on vielä päästä alle sadan kilon painoon.

Tillbaka