coach image coach image

Heippa, olen Mirkka,
Cambridge Valmentajasi

Mirkka Swendelin

040-5676776

mirkka.swendelin@cambridgeohjelma.fi

Etävalmennus

,

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

No nyt tulit oikeaan paikkaan!  

Työskentelen Cambridge Etävalmentajana ja autan asiakkaitani laihtumaan pysyvästi ja kokonaisvaltaisesti. Ravitsemus, liikunta ja palautuminen ovat lähellä sydäntäni ja haluan edistää terveyttä kaikki osa-alueet huomioiden. Erittäin niukkaenergiainen dieetti (VLCD) on suomalaisen Käypä hoito –suosituksen mukainen lihavuuden hoitomuoto, jonka avulla rasvakudos vähenee tehokkaasti ja turvallisesti. Hoito vähentää erityisesti vatsaonteloon kertynyttä sisäelinrasvaa, jolla on merkittäviä yhteyksiä elintapasairauksiin. Liiallinen viskeraalirasva lisää mm. sydän- ja verisuonisairauksien vaaraa (insuliiniresistenssi ja diabetes, dyslipidemiat, kohonnut verenpaine, rasvamaksa).  

VLCD-menetelmää käytetään myös Cambridge Ohjelman aloitusvaiheessa. Valmennuksen edetessä opit helpot nyrkkisäännöt lautasmallin mukaiseen ateriointiin, mikä on terveellinen tavoite kenelle tahansa.  

Terveydenhuoltoalan tausta luo vakaan pohjan valmennustyölleni. Asiakaskuntaani kuulu niin terveys- ja lääkealan asiantuntijoita, pelastusalan ammattilaisia, ay-väkeä, toimistotyöntekijöitä kuin luovien alojen ihmisiäkin. Moni on palannut laihtumisen myötä juoksun ja voimailun pariin tai saanut uusia ulottuvuuksia golfiin ja joogaan. Osa löytää liikkumisen ensi kertaa vasta onnistuneen laihdutuksen jälkeen.  

Valmentajana olen innostava, positiivinen ja empaattinen, tarvittaessa tiukkakin. Ohjaan laihtumisen saloihin yksilöllisesti ja kuunnellen. Huomaan hyvät asiat ja autan selättämään haasteet. Löydämme yhdessä sinulle sopivan tavan saavuttaa tavoitteesi ja myös pysyä siinä, olipa painonpudotustarpeesi suuri tai pieni. Samalla opit valmistamaan itsellesi sopivaa maistuvaa ruokaa ja toimimaan fiksusti eri tilanteissa. Mistään ei tarvitse kieltäytyä, kokonaisuus ratkaisee.  

Laihdutin Cambridge Ohjelmalla 25 kiloa, mikä merkitsi valtavaa muutosta 155 senttisessä kropassa. Onnistuneen muodonmuutoksen jälkeen halusin jakaa ilosanomaa muillekin, siksi kouluttauduin valmentajaksi. Tiedon ja kokemuksen karttuessa olen nähnyt mikä toimii parhaiten.  

Kokemukseni mukaan pariskuntien kannattaa aloittaa valmennus yhdessä riippumatta painonpudotustarpeesta, onhan se helpompaa, kun molemmat syövät samojen periaatteiden mukaan laihdutuksen aikana ja sen jälkeen. Myös ystävykset ja treeni- tai työkaverukset saavat valmennuksessani positiivisen startin terveelliseen elämään.  

Etävalmennuksessa tapaamme Teamsin välityksellä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Teamsista, sillä huolehdin sinusta myös tarvittavan tekniikan suhteen. Aina tuoreen valikoiman tuotteita saat Pietarsaaressa sijaitsevasta keskusvarastosta ja ohjeistan myös oikeiden tuotteiden tilaamisessa.

Yhdessä onnistuminen on palkitsevaa. Kun sinä onnistut, myös valmentajasi onnistuu. Varaa aika tutustumiseen tai aloitukseen ja lähdetään tekemään tavoitteistasi totta!  

Mikäli kalenteristani ei löydy sopivaa aikaa tai haluat varmistua Cambridge Ohjelman sopivuudesta sinulle, otathan yhteyttä whatsapissa, sähköpostitse tai Facebookin kautta! 

Vi lyckades!


before
after

Virpi Piippo

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Maha pömpötti ja vaatteet eivät mahtuneet päälle. Väsytti ja masensi kun en saanut mitään aikaan…"

Läs mer
before
after

Helena Hallikainen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin näyttää nuorekkaalta ja nauttia liikunnasta nivelrikosta huolimatta. Mitä alla olevista ohjelmista käytit laihduttaessasi? Lyhytohjelma…"

Läs mer