Vi lyckades!

Virpi Piippo

Namn: Virpi Piippo

Startvikt: 68kg

Nuvarande vikt: 57kg

Supporter: Mirkka Swendelin

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Maha pömpötti ja vaatteet eivät mahtuneet päälle. Väsytti ja masensi kun en saanut mitään aikaan ja kesäkin oli tulossa.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Menetelmä sopi minulle täydellisesti. Alussa oli selkeät ateriat ja pikkuhiljaa lisättiin vaihtelua. Sain joka viikko uudet ohjeet ja ideoita mitä voisin kokeilla. Kaikista vinkeistä oli todella paljon apua ja homma toimi loppuun asti minulle todella hyvin. Opin säännöllisen ja kasvisvoittoisen tavan koostaa päivän ateriat ja noudatan sitä edelleen. Olen päättänyt pitää saavuttamani painon ja pysyä itselleni parhaiten sopivissa mitoissa. Myös vaatekaapin aarteet ovat päässeet takaisin käyttöön ja uuttakin on löytynyt. Tämä on oma valintani, iloitsen ja nautin jokaisesta päivästä.

Vihdoin osaan syödä järkevästi ja tutkin kiinnostuneena uusienkin ruokien ravintosisältöjä. Myös veden juomiseen liittyy tärkeä oivallus: aiemmin en juonut riittävästi, mutta siitäkin on tullut terveellinen tapa. Ohuen ohuet ruisleivät ovat arjen pieniä herkkuja ja Cambridge-puurot ja pirtelöt helpottavat kiirepäivinä.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Tämä oli ehdottomasti monipuolisempi menetelmä ruuan suhteen. Tykkäsin kun mentiin eteenpäin ja jatkuvasti tuli uutta niin ei päässyt kyllästymään. Ensimmäisten tiukkojen viikkojen jälkeen olen nauttinut syömisestä joka päivä. Oman tutun valmentajan läsnäolo ruudun toisella puolella oli oleellinen osa projektiani. En olisi onnistunut verkkokurssilla tai yksin ollenkaan. Oli tärkeää saada palautetta omasta onnistumisesta ja mukavaa kertoa omasta tekemisestä ja miten viikko oli mennyt. Voisin kuvitella, että kaverin kanssa laihduttaminenkin olisi mukavaa, mutta olisihan sellainen projekti hyvin altis monenlaisille paineille. Itse päädyin sooloprojektiin valmentajan tukemana ja se oli hyvä päätös.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Energiaa riittää ja jaksan tehdä mitä vain, kun aiemmin lähinnä makasin sohvalla. Vaatekaapin vaatteet olen käynyt läpi ja kaikki istuu kauniisti päälle.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Elämä on energistä ja onnellista. Tunnen itseni itsevarmemmaksi, voin katsoa peiliin ja iloita näkemästäni. Olen aktiivinen ja saan aikaan monenlaista konkreettista ja siitäkin tulee hyvä mieli.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

I did it! En ollut varma, miten tässä käy ennen kuin aloitimme valmentajan kanssa, mutta ensi tapaamisesta lähtien kaikki oli selvää ja lopputulos ikään kuin etukäteen tiedossa.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Olen tosi kiitollinen valmentajalleni Mirkalle tästä matkasta. Kannustaminen ja eteenpäin potkiminen olivat se mitä kaipasin ja sitä myöskin sain. Tuttujen reaktiot ja kommentit yllättivät aluksi. Nyt on paketti hyvin kasassa eikä siihen kuulu mitään ylimääräistä. Hymy on herkässä.

Virpin omin sanoin:

”Miten tämä hiihtopuku oli ennen paljon mukavampi päällä? Ihanien talvihousujen vetoketju ei mene kiinni, puristaa, ahistaa, potuttaa… Syönpä tosi vähän, nälkä kurnii vatsassa, otan pikkupullan ja toisenkin. Aamupala hoituu kekseillä, hups meni puoli pakettia. Väsyttää, käsi käy karkkipussissa ja nyt on pussi tyhjä!

Esiintymäänkin pitäisi mennä. Kun ei löydy katseen kestävää vaatetta niin puen teltan. Joku on postannut minusta kuvan, voi itku ja hammasten kiristys! Ei hyvältä näytä ja mahakin pömpöttää!

Miten oppisin syömään oikein ja säännöllisesti? Muutama tuttu onnistui pudottamaan painoaan, mutta miten? Joku Yliopisto se oli. Internetin ihmeellisestä maailmasta se sitten löytyi: Cambridge. Aloin etsiä sopivaa valmentajaa ja varasin etävalmennuksen. Sovittiin pelisäännöt ja tilasin aloituspakkauksen. Päätöksen tehtyäni oli helppo sitoutua täysillä, sillä miksi maksaisin, jos tulosta ei tulisi? Jokainen menetetty kilo oli vastinetta rahalle.

Alusta saakka oli ihan parasta se kun syöminen oli säännöllistä ja tiesin saavani tuotteista kaikki tarvitsemani mikrot ja makrot. Kun ruoan määrää lisättiin, hirvitti ensin, etten pääsisi tuloksiin. Noudatin kuitenkin ohjeita ja kaikki meni pilkulleen. Kilot tippuivat tasaisen varmasti 12 viikossa.”

Tillbaka