VALMISTUS 30 MIN.

Silakat ja kukkakaali-porkkanamuusi

(382 kcal)

Rapeaksi paistetut silakat ja samettinen kukkakaali-porkkanamuusi – herkullinen kombo, joka yhdistää perinteen ja freshin twistin!

Raaka-aineet

150 g silakkafileitä (210 kcal) 

10 g / n. 1rkl voita (73 kcal) 

100 g kukkakaalia (24 kcal) 

100 g porkkanoita (30 kcal) 

10 g / n.1rkl sulatejuustoa (24 kcal) 

Suolaa 

1 pussi / 80 g valmista salaattisekoitusta (10 kcal) 

50 g pieniä luumutomaatteja (11 kcal) 

Valmistusohje

  1. Pilko ja keitä kukkakaali sekä porkkana vedessä pehmeiksi. Valuta keitinvesi pois ja soseuta ne.  
  1. Lisää soseen sekaan sulatejuusto ja lämmitä, kunnes sulatejuusto on sulanut hyvin. 
  1. Paista silakkafileet voissa. 
  1. Tarjoile salaatin ja luumutomaattien kanssa 

Paistatko vedessä, voissa vai öljyssä – lorauksella vai mitaten?

Paistorasva ei ole vain makuasia, vaan se vaikuttaa myös ruoan energiapitoisuuteen. Valitse fiksusti ja nauti herkullisista, juuri sinulle sopivista mauista!

Voi (n. 720 kcal/100 g) tuo täyteläisyyttä, ja yksi ruokalusikallinen (n. 14 g) sisältää noin 100 kcal.

Oliivi- ja rypsiöljy (n. 880 kcal/100 g) ovat sydänystävällisempiä vaihtoehtoja, mutta yksi ruokalusikallinen (n. 14 g) sisältää noin 123 kcal.

Vesi on kevein (0 kcal), mutta ei anna makua tai rapeutta…

Pienillä valinnoilla voit vaikuttaa sekä makuun että energiamäärään. Valitse fiksusti ja nauti tasapainoisesta herkuttelusta!

Roskaton ruoanvalmistus

Monet ovat huolissaan pakastekasvisten vitamiinipitoisuudesta ja jättävät ne kauppaan. Sinä todennäköisesti et ole, koska saat jo kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet Cambridge aterioistasi. Voit huoletta jatkaa pakastekasvisten käyttöä myös laihdutuksen jälkeen. Me kannustamme ekologiseen ajatteluun, taloudellistuuteen ja tervellisyyteen kaikkien laihdutusohjelmiemme aikana. Valmentajasi antaa sinulle täsmäohjeet myös siitä, miten pienennät roskantuottoasi!