Onnistuimme!

Sanna Lappalainen

Nimi: Sanna Lappalainen

Ennen: 81kg

Nyt: 74kg

Sparraaja:

Laihdutin ensimmäistä kertaa Cambridge Ohjelman avulla vuonna 2015. Sain hienosti painon putoamaan, mutta sitten tulin raskaaksi ja odotuksen aikana paino nousi. Yritin ensin päästä raskauskiloista eroon salitreenin ja erilaisten ruokavalioiden avulla, muta paino vaan sahasi edestakaisin. Lopulta päätin palata Cambridge Ohjelman pariin, koska tarvitsin laihdutukselle napakan aloituksen ja tiesin että valmentajan avulla voisin onnistua.

Aloitin laihduttamisen tammikuussa ja kevääseen mennessä painoa oli pudonnut 13 kiloa! Ohjelman aikana tajusin, kuinka iso merkitys on säännöllisellä ja riittävällä syömisellä: makeanhimo herää heti, jos ateriavälit venyvät. Kesän ajan olen harjoitellut painonhallintaa, mutta käyn edelleen kontrollikäynneillä, koska mielestäni valmennus on tässäkin vaiheessa tärkeää. Kun tietää, että on menossa valmentajan luokse, tulee skarpattua ja mietittyä syömisiä paljon paremmin.  

Laihtumisen ansiosta voin nyt paljon paremmin, jaksan touhuta enemmän ja tunnen itseni virkeäksi. Ulkonäön kohentumisen myötä myös itsetunto on noussut ja vaatteetkin näyttävät taas kivoilta.

Takaisin