Onnistuimme!

Päivi Lehojärvi

Nimi: Päivi Lehojärvi

Ennen: 81kg

Nyt: 68kg

Sparraaja: Katri Viisainen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Aika oli kypsä loppuelämän elämäntapa remonttia varten. Haluan olla terve, normaalipainoinen, hyvinvoiva keski-ikäinen nainen. En tuntenut itseäni enää sinuksi kilojeni kanssa. 

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?  Cambridge laihdutus oli minulle erittäin sopiva tapa laihduttaa, selkeät tasot ja niihin liittyvät ohjeistukset, säännölliset tapaamiset valmentajan kanssa. Tulokset näkyivät jokaisessa punnituksessa ja ei pelkkä painon seuranta vaan myös lihasmassa- ja rasvaprosenttien seuraaminen oli erittäin antoisaa, itse myös mittailin säännöllisesti kadonneita senttejä. Toki myös hyvänmakuiset ateriat pirtelöistä patukoihin. Kaikki siis hyvässä kompaktissa paketissa.

Jos olet laihduttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?  Koin Cambridgen itselleni kotoisaksi. Olen laihduttanut aikoinaan Painonvartioissa ja ennen opittua pystyi käyttämään hyväksi tässäkin, kun rakensi annosmallin mukaisia ateriakokonaisuuksia. Painonvartijoista puuttui silloin aikoinaan ateriankorvikkeet, tässä ne ovat erittäin olennainen osa kokonaisuutta ja koin sen tärkeänä.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihtumisesta ? Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen? Askel on nyt huomattavasti kevyempi, painoa on kuitenkin 15 kg vähemmän kuin 15 viikkoa sitten. Kyllä sitä myös katselee itseään toisella tavalla peilistä, olen ylpeä itsestäni ja siitä että lähdin tälle matkalle.Minulla on nyt myös päivitetyt eväät korjata tilannetta tulevaisuudessakin, jos tarvetta ilmenisi.

Ps. Katri on mukava ja tsemppaa valmentaja, joten laihduttaminen oli hauskaa ja helppoa.

Takaisin