Onnistuimme!

Miia Pyhtilä

Nimi: Miia Pyhtilä

Ennen: 89kg

Nyt: 70kg

Sparraaja:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?       

Otin yhteyttä Marjoon, koska tarvitsin apua painonpudotuksessa. Minulla oli ahdistava ja raskas olo, kuin joku olisi istunut rinnan päällä. Myös polveni alkoivat kipeytyä kaiken painon alla. Kyllästyin kertakaikkisesti jatkuvaan yrittämiseen ja epäonnistumiseen. 

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?        

Cambridge on helppo ja nopea tapa saada painoa pois. On helppo koostaa päivän ateriat tason mukaan, ohjeet on selkeät. Ohjaajalla on valtavan tärkeä rooli myös ohjelmassa, en olisi päässyt tavoitteeseeni ilman Marjoa!

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista? 

Ohjeet on selkeät ja päivän ateriat on helppo koota. Ja kun yhdellä tasolla on pidempään, oppii hahmottamaan sen mitä lautaselle pistää. Tulokset on nopeita, jotka kannustaa jatkamaan. Ohjaajan tuki ja tsemppi auttaa jaksamaan ja jatkamaan.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi? 

Painonlaskun jälkeen minulla on kaikkineen kevyempi ja terveempi olo. Olen energisempi. Kolotukset eripuolilla kehoa ovat helpottaneet. Peilikuva miellyttää huomattavasti enemmän, eikä enää tee mieli pukeutua säkkiin.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen paljon energisempi painonlaskun myötä. Jaksan aloittaa askareeni, eikä enää tarvitse “suunnitella” monta päivää asioiden aloittamista. Olen jaksanut taas käydä kävelemässäkin. Mielialani on parempi. Ennen masensi katsoa peilistä ja pukeutua, kun mikään vaate ei sopinut päälle puristamatta jostain. Olen oppinut seuraamaan annoskokoa, ja osaan paremmin arvioida minkäverran kaloreita on lautasellani.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?    

Ei mitään odottamatonta. Hyvän alun jälkeen alkoi tulla kuoppia matkaan, mutta kiitos ohjaajani, ne saatiin ylitettyä.

Takaisin