Onnistuimme!

Emilia Uusipäärni

Nimi: Emilia Uusipäärni

Ennen: 107kg

Nyt: 58kg

Sparraaja:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Minut sai aloittamaan laihdutuksen se, että huomasin ettei vanha löysä takki enää mennyt kiinni. Minun oli myös todella huono olla niin henkisesti kuin fyysisesti. Loppuaikoina vereenpaineeni nousi korkeaksi ja olosta tuli pikkuhiljaa yhä enemmän “sairas”. En jaksanut ulkoilla, unirytmini kääntyi päälaelleen ja sitä myötä ruokailuajat ja ruokamäärät muuttuivat huonommiksi. Voin niin huonosti, etten enää tunnistanut itseäni samaksi iloiseksi ja sosiaaliseksi minäksi mikä ennen olin.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Koin sen itselleni erittäin hyväksi tavaksi laihduttaa. Tarkat ohjeet auttoivat minua hahmottamaan syömistä. Laihdutusmatkan aikana valmentajan tuki ja apu on ollut myös korvaamaton. Käynnit valmentajan luona motivoivat saavuttamaan tuloksia.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Aikaisemmin olen koittanut omatoimisesti laihduttaa, mutta tuloksetta. Campridge on minulle hyvä, sillä on tarkat ohjeet miten pitää toimia.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Erittäin paljon hyötyjä! mm. Verenpaineet normalisoituivat, ainaiset päänsäryt katosivat ja henkinen ja fyysinen hyvinvointi parantui huomattavasti! Vaatteet joita haluan pitää, mahtuvat päälle ilman että kiristävät. Myös outo hikoilu on loppunut.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Jaksan paljon enemmän tehdä kaikkea, mm. ulkoilu on hauskempaa, sillä jaksaa liikkua aivan erillä tavalla kuin lihavana. Kun ruokavalio on kunnossa, on myös mieli virkeämpi!

Muuta lisättävää:

Minusta on vihdoin tullut se sama iloinen ja sosiaalinen oma itseni, mikä joskus olin! Voin nykyään niin hyvin

Takaisin