Vi lyckades!

Virva Holmala

Namn: Virva Holmala

Startvikt: 89kg

Nuvarande vikt: 77kg

Supporter:

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? 

Laihdutus ei ollut ihan helpoin kokemuksena, syynä ehkä ennakkoluuloni ja ajatukseni pussiruokiin. Tavoite kirkkaana ja sitoutunut fiilis auttoi jatkamaan. Nopeasti näkyvät tulokset kuitenkin motivoivat ja palkitsivat.

Jos olet laihduttanut aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista? 

En ole näin tavoitteellisesti aiemmin laihduttanut. Nuorena olen toki harrastanut urheilua ja liikkunut aika paljon. Niin perhe on priorisoitunut oman ajan edelle.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi? 

Oma jaksaminen ja hyvinvointi on kasvanut ihan merkittävästi. Tavoitteeni ei suoraan ollut laihduttaminen, vaan itsestä huolehtiminen, hyvinvoinnin lisääminen kokonaisvaltaisesti.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen? 

Vireys ja hyvä fiilis on ihana tunne. Niin hyvä olo itsellä sisäisesti, että olen saanut aika runsaasti palautetta ihmisiltäkin muuttuneesta olemuksestani.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa? 

Se tunne, kun huomaa painon putoavan on voimaannuttava. Sen lisäksi energiatasojen muutos. Olen löytänyt jälleen ilon liikumiseen. 

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi 

Tarkoitus ja tahtotilani ei ole jojoilla painon kanssa. Tähtäsin pysyvään muutokseen, jolloin ruokavalioon mahtuu myös herkutteluhetkiä. Rakastan leipomista ja sitä olemmekin tyttöni kanssa kovasti harrastanut. Herkuttelua on myös viikkoihin mahtunut ja silti olen saanut pidettyä painoni kurissa. Liikunta ja sen tuoma ilo on edelleen isosti arjessani, ihan päivittäin. Itsellä on siis kokonaisvaltaisesti mahtava olo ja se on hieno fiilis. 

Tillbaka